تو که میدونی من نمیتونم حرص نخورم چرا اینارو یادآوری میکنی؟ (sm50)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو که میدونی من نمیتونم حرص نخورم چرا اینارو یادآوری میکنی؟ (sm50)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خودمو نگه داشتم که هیچی نگفتم همون سه نقطه رو گذاشتم ...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشتر دیده بودم... میگن امام زمان که میادش کلی از آخ خوندا رو سر میبرهنقل قول:
بی نامـ.وس داره حکم به لواط میده... نمیدونم کجای دین خدا اومده لواط اشکالی نداره در صورتی که قرآن خدا به صراحت میگه یکی از بزرگترین گناها و پست ترین کارهاست و سرگذشت قوم لوط رو تعریف میکنه که عبرت بگیریم (sm88)
دین و ایمانو خدا و پیغمبر همش حرف هستش ، فقط برای ماندن در قدرت ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش حرف بود برای داشتن قدرت ....
حرف نیست ، ولی وقتی این بشر دوپا از این برای منافع و سر قدرت خودش استفاده می کنه به عنوان ابزاری ، همین میشه که من بد بخت که دستم به هیجا بند نیست شک می کنم به همه این هانقل قول:
حتی حدیث داریم نوشته به خانه ای که فقر وارد بشه از اون در دین و اسلام خارج میشه / حالا این عوضی ها دلشون به خال مردم نسوخته و مردم را تو بد بختی و دربه دری گذاشتن (sm25) / دیگه با این اسلام که اینا فقط اسمش را دارن دین میمونه ؟
اقا انقد سرعتتون رفته بالا نمیرسیم همه پستارو تشکر بزنیم رعایت کنید (sm120)
(sm50)
(sm21)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور اینکه میگم همش حرفه اینه که دینی که میگی رو به هر شکلی که خودشون میخوان در میارن تا قدرتشونو ادامه بدن ، خودشون اگه به اون حرفی که میگن اعتقاد داشتن اینطور نبودیم ...
پس همش حرفِ ...
پ.ن دهن منو باز نکنین که سر از گونی در میارم