ستاپ iTunes و یوزر پسورد آپلود بوی رو هم میرزم تو رم میرم به سمت کافی نت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ستاپ iTunes و یوزر پسورد آپلود بوی رو هم میرزم تو رم میرم به سمت کافی نت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خیرت بده جوون.پیرشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من نظرم اینه با نرو بزن کیفیتش رد خور نداره
این ملانی اینقدر زارت و زورت اهنگ میده بیرون همشم تو چشمه
بعد چطور انتظار داشته بذارن بره رو استیج ساز بزنه
حذفیو تراک میبره.نفت از پسش برنمیاد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
صحبت های دردناک عارف و شرایط مسئولین آگاه برای ورود عارف به ایران واقعا دردناکه من خودم بهم ریختماگر قرار باشه عارف توبه نامه امضاء کنه امیر تتلو دقیقا باید چی امضاء کنه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Video
uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که ضعف داشتو الی گفت واسه اینکه که قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهزاده (sm77)(sm2)نقل قول:
کی فکرشو می کرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نه استاد بحث انتظار نیست، خب آخه خواننده حرفه ای دیگه تو ایران به اون صورت نیست چندتایی بیشتر نیستن.
خواجه امیری، چاوشی، میثم ابراهیمی، احمدوند و ... یه چندتایی دیگه.
اینا اجازه نمیدن اگر اجازه بدن حضرت و ابی و سیاوش و ... برگردن ایران دیگه همه میان سمت اینا تمام na های کشور میرزین بیرون برای استقبال حضرت.
میترسن چون اگر اینا بیان دیگه کسی به حوزه علمیه و این شیخ ها توجهی نمیکنه به خاطر همین جواز برگشت رو نمیدن.
ادامه بحث احمدوند و بذارید برای فردا الی هم باشه خیلی علاقه داره (sm2)
بابک این لینک شو میتونی عوض کنی ؟ من نمیتونم اینو دانلود کنم (sm172)
نه با گوشی نیستم .. لینک نداد بهم تو اگه میتونی لینک دانلودشو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من رفتم اینستاش دیدم تو کامنتا همه بهش میگن شاهزاده حالا نمیدونم از کجا شروع شده.شاید بخاطره قیافشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm25)نقل قول:
ولی کیفیت کاراش خوبه خداییش حرف زیادی بزنی همین میکروفون که تو دسته دخترستو میکنم تو یه جات(sm2)(sm2)نقل قول:
فقط کاشکی این صداش یه ذره بمتر بود بعضی وقتا یاده این صدا کامپیوتری داغونا که چندسال پیش مد بود میوفتم.
ریده کجا کیفیت داره انگار تو حموم زیر دوش ضبط کرده کاراشونقل قول:
عهنقل قول:
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
عه
نگو این حرفو.حتی نمیگم تک ترکای اخیرش.البوم قبلشو برو گوش بده بعد بیا این البوم اخر چاوشیو گوش بده ببین کدوم کیفیتش بهتره من هر روز این فالشو دارم گوش میدم با
نمیدونم ولی لینک به من نمیده که با دانلود منیجر دانلود کنم اینجوریه نگاه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کفشتو عوض کن.من تن تاکو پیشنهاد میدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه لازم نیست دیگه دستت درد نکنه رامی فرستاد (sm10)
این انتظار مثل انتظار رضا پهلوی واسه رسیدن به سلطنت میمونه ... (sm120)
والا اگه قطعا تو سی دی فروشیا امشب پخش شده تو تهرون،من اگه اونجا بودم باور کن یا با چرب زبونی یا با کتک متک یکیشو گیر میوردم ریپ میزدم
@ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوست داشتنی دست گلت درد نکنه ممنون (sm10)
وای عادل اومد بخوره زمین(sm2)
ایشون شاهزاده تشریف داره ، یکی دیگه سلطان احساس ، یکی دیگه سلطان راک (در این مورد خاص کاملا درست عرض میکنند) ، یکی دیگه میخواسته راک آنچنانی بسازه ، یکی وصعت صدا تشریف داره ، یه سریا پرتگاهی تشریف دارن ، بازار موسیقی نیست که خیلی ناز یه سیرک متحرک تشریف داره
تراک اولش خیلی روح نوازه (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه قرار آلبوم استینگ پخش بشه فردا میاد دیگه اینهمه داستان نمیخوادنقل قول:
نقل قول:
قضیه چیه ؟؟
فالش تنها کاری بود که خوب بود اونم فقط تنظیمشنقل قول:
بیس و کیفیت فرق دارن کارای چاوشی اکثرا تمپو پایینه البته آلبوم آخرش قبول دارم نسبت به پاروی بی قایق کیفیت صدا یه مقداری ضعیف بود
(sm2)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Zahra4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا لیک شدن و لو رفتن حال میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت کار فقط و فقط و فقط استاد رضا یزدانی ... (sm59)
من همه البومشو گوش دادم قبلا ولی تو کالکشن ماشین فقط فالشو گذاشتم و یه ترک ارومش که اونم خیلی قشنگه خداییش حالا اسمش یادم نیست.نقل قول:
ولی قشنگ یادمه کیفیت میکس و مستر و فلان و...... کل البومش واقعا خوب بود.چاوشیم من منظورم همینه نسبت به قبل خودشم کیفیتش پایین اومده.
دمو این البوم فردا هم گوش دادم بازم کارا با کیفیت میگی نه گوش بده
این اصلا ارزش لو رفتن نداره ، توهین بس سنگین به حساب میاد واسه شعور اشخاصی که میخوان آلبوم رو لو بدن (sm120)نقل قول:
کاوره این کاره اعصاب ندارمو دیدم هی میدیدم خندم میگرفت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]