سگا رو کشتن هیچ صدایی در نیومد . . . (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
سگا رو کشتن هیچ صدایی در نیومد . . . (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد گرفتم خوب باشم تو بد ترین شرایط . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زیاد تا دلت بخواد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق ما این نبود . . . (sm50)
به قول میلادی البته . . . (sm74)
یاد گرفتم خوب باشم تو بد ترین شرایط . . . (sm50)
حتی وقتی نمی ذارن موزیک گوش بدی . . . (sm172)
فکر کردم صادق خودمونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی هم نمی کنه . . . صادق ، صادقه . . . (sm50)
من و تو تنهاییم برقص با خدات ...(sm50)نقل قول:
پس مشکل از مانیتوره کوفتیه..(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای خدا..
پولم ندارم عوضش کنم..
(sm74)(sm120)
ممنون علی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو انباری یه کیبورد قدیمی رو پیدا کردم دکمه هاش خیلی نرمه عالیه فقط باید یه تبدیل usb بندازم روش عالی میشه تازه چراغ num lock هم داره(sm120)
محمد حسین من از Betternet استفاده میکنم سرعتش خیلی عالیه سریع هم وصل میشه اگه استفاده نکردی تا حالا بگو تا برات آپلودش کنم.(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) یعنی میشه؟!
قربونت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره مشکل از مانیتوره. اگه یه مانیتوره 1080 بود، خیلی بهتر نشون میداد. ولی باز این گرافیکت تو این مانیتوره 1080 هه، فریم به اون صورت نمیده (sm172).
بازی بخوای در حد متوسط بکنی، همین 1080 با یه گرافیک انویدیا سری 1000 عالیه...
زمان پاسخ گویی پیکسل مانیتور هم خیلی مهمه صادق...
معمولش، 1 یا 2 خوبه...
هرچه زیادتر بشه، تو صحنه های سریع و اکشن، یه مقدار بد نشون میده...
من بدبخت اینقدر شانسم تخمی تخیلیه که نه از اینترنت خیر دیدم نه از قطعات کامپیوتر(sm120)
این مانیتور همین که روشن میشه جای بسی شکر داره پاسخگوییش پیشکش(sm120)نقل قول:
یادش بخیر اینقدر بهش مشت زدم کیسه بوکسم بود(sm120)
(sm172) (sm2)
ها والا، این قدر نزن تو کلش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه(sm120)
دمت گرم داداش برام آپلود کننقل قول:
من سوال میکنم بعضی ها جوابمو نمیدن تازه ریپلی کردم (sm172)
سلام محمدحسین.نقل قول:
منم از افزونه Hoxx و فیلترشکن Hotspot Shield استفاده میکنم. خوبه در کل...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام آپلود کن وصل نمیشم به سایتش (sm81)
(sm2) چقدر خوب بلدی حرفتو بگی.نقل قول:
خدا شاهده امروز زیاد نیومدم. فقط جوابه صادقو دادم و رفتم. اونم یه فرصتی پیش اومد که اومدم (sm172)
داداش اعصابم خرده شیلترشکن نداریم همش خراب خراب (sm1)
همین الان برات آپ کردم (sm19)نقل قول:
(sm10)
همینی که دادم ببین وصل میشه یا نه (sm118)نقل قول:
(sm176)
کلاغ دم سیا (sm118)
(sm50)
من خلاف نشدم
ولی خلاف کردم . . . (sm50)
سگا رو کشتن . . . (sm172)
توی آلبوم صد سال آواز شماره ی 2 ، هم از آواز های روح انگیز هست و هم قمر الملوک وزیری . . . (sm54)
بیپ تونز دیوث اسم قمر الملوک رو سانسور کرده . . . (sm50)
آخه از این دیوث توقع دیگه ای هم به جز سانسور نمی ره . . . (sm3)
بیا عزیزم اینم لینکش:نقل قول:
عجب آوتاری...
(sm59)
(sm50)
(sm19)نقل قول:
آواتارت خوبه ولی موهاش معلوم نیست (sm120)