نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکیدمت دیوس از همون فیلمایی که میگفتی لینکشو بده مغلوم شیا میبینی .. (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکیدمت دیوس از همون فیلمایی که میگفتی لینکشو بده مغلوم شیا میبینی .. (sm59)
(sm27)
عزیز من اون فیلم ها ساخته ی کارگردان بزرگ ژاپنی یاسوزو ماسامورا (Yasuzo Masumura ) تشریف داشت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نقل قول اومد ولی خبری نبود(sm2)
بفرست پخ
لینک سایت دیگه بود گفتم بزارم ، نزارم ، بعد به این نتیجه رسیدم که نزارم (sm2) ، فرستادم برات ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
Depeche Mode - Wrong (sm50)
تقصیر من نیست که اسطوره کارگردانی سینمای ژاپن فیلم هاش از نظر سینجول فوکشن تشریف داره ... (sm172)
(sm81)خاله اگوستی چربش کردن
(sm70)