(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همون عشق همیشگی ک تو دلم میمونی(sm127)
تا جایی که یادمه در این مورد حرفی نزدیمنقل قول:
مگه تازگیا مزدوج نشدی؟
دیگه پیریه دیگه علی، کاریش نمیشه کرد
پانوشت:از حسین نقل میگیری بعد من مخاطبم؟!!!!!بعضی وقتها نمیتونم همه نقلهای بچه ها رو بخونم.
(sm50)
(sm178) چرا البوم نمیاد کلا یادشون رفته
(sm74)رفیق لحظه های کوری و پیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm19)
موزیک یونانی (sm127)
چه خانومی (sm127)نقل قول:
(sm1)عاشقشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از تو هر عشقی فقط یه بازی شد
دلم به اشکهای هر عشقی راضی شد
بعد از تو دنیای عشق و هوس دیدم
به هرچی احساس خیالی خندیدم
معلوم نبود با کی کجا شروع میشه
انگار یکی میگفت یه روز تموم میشه
با هر کسی موندم با هرکسی خوندم
هر کی که عاشق شد دلش رو سوزوندم