فدااا ، ولی هر چی پست هست رو باید تشکر کنی من حالیم نمیشه آرمین (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدااا ، ولی هر چی پست هست رو باید تشکر کنی من حالیم نمیشه آرمین (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی فکر کردی ؟ من طرفدارشونم ؟ من خودم بایت بدن گونی برام بدوزن (sm98) خیلی بی کله تر از این حرف هامنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصن عادت نرم در موردت فکر کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید شما ؟ با کی کار داشتید ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
منم واسه همین (sm21) زدم... میگن شـیـ.ـشــ.ـه نـ.ـوشابه درد داره (sm21)نقل قول:
بعلـــــــــــه... بگذریم (sm50)
یه شوهر عمه دارم خیلی توی زندگی من تاثیر گذار بوده!
همش با ما بازی میکرد و سرگرممون میکرد!
یکی از بازیا این بود که میگوزید بعد به من و پسر عمه هام میگفت بگیریدش !!!!!
.
.
.
.
.
.
.
ما هم ساعتها از این اتاق به اون اتاق میدویدیم دنبال گوز شوهر عمه!
اگه عکس گلشیفته روی بسته های گلنار بذارن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حکم اون عکس ریه رو پاکت سیگارو داره!
کل کل یه شمالی با یه تهرانی و شیرازی و اصفهانی و مشهدی :
مشهدی: ما قطب مذهبی ایران هستیم !
شیرازی: ما فرهنگ و اعتبار ایرانیم !
اصفهانی: ما تمدن ایران زمینیم !
تهرانی: ما پایتخت ایرانیم، ایران بدون ما یعنی هیچ. .. !؟!
شمالی: خدا جان، دریايه خشکه کن من بیدینم اَشن تعطیلات کو قبرستان خایید بیشید؟!!!(sm70)