اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط کردم اصن شما ببخش(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غلط کردم اصن شما ببخش(sm2)
اعصاب نداشت دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به عنوان یک سارق آثار هنری میبخشمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی تمومه اهنگای هاردت پاک بشه و اینترنتتم قطع بشه و کلا تمومه طبیعت دست به دست هم بدن که مجبور بشی یه هفته سیامک عباسی گوش بدی فقط با اون صدای تخمیش(sm2)نقل قول:
یه 2 تا ترک البومش با کارن رو فقط قبول دارم و وسلام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sm2)نقل قول:
این سیامک هم دیوث از آب در اومد آلبومشم که تخمی بود همون چند تا آهنگ اولش خوب بود مثلا مثل فرشته پاک و .. (sm70)
ولی خودمونیم چه آواتاری زدم (sm50)
این سیروان خسروی هم مذخرف به تمام بود (sm3)
من اگه ابزار داشتم همین الان بنت میکردم.تو چی فکر کردی پیش خودت اخه البوم این یالقوزو دانلود کردی با اون کاور تخمیش(sm2)
نه دانلودش کردم ببینم چه غلطی کرده که بعدشم شیفت دلیت (sm2)نقل قول:
منم گول زد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن کردنت واجب شد باید با اشترم یه سری مذاکرات 1+2 داشته باشم(sm2)
عیبی نداره (sm59) بهش بگو بن کنه میرم 24 ساعت استراحت میکنم (sm2)نقل قول:
بن کردن بخاطره دانلوده.اگه قرار باشه البومشو نگه داشته باشی که باید از ای پی بنت کنه(sm2)نقل قول:
خب اون دکمه خروجو بزن خودت حتما باید بنت کنه؟ میخاری(sm2)نقل قول:
اصن دیگه خسته م حوصله هیچی رو ندارم اون شوق اولو ندارم (sm50) من اصن خروج نمیزنم همیشه یوززرم بازه فقط اگه بخوام بیام تو سایت مرورگرو باز میکنم (sm120)نقل قول:
(sm50)
رضا یزدانی گوش بدید ، گوشتون را با شنیدن صداهای بیگانه مریض نکنید ...
نخست وزیر امام میلاد (ع)
(sm2)تو دهنت میلا دیوث
یگانه چرا کله اش رو کرده مثل کله مامله ... ولی از قبلش قابل تحملتر شده بود
این همون ساسیت مداره بود دیوث از آب در اومد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جهانبخش رو هم من دادم به امیر از این کارم ابراز پشیمانی کرده و از عموم عزیزان عذر خواهی میکنم ...
صابونتو عوض کن شورو شوق و شق میاد(sm2)نقل قول:
حالا این دیوث شده ضده من.
تو بیخود میکنی عذرخواهی میکنی(sm2)
یه مصاحبه ای کرده بود سیامک عباسی توش گفته بود وقتی نوجوون بودن بچه های هم سن وسالم تو کوچه مشغول بازی بودن اما من داشتم به آلبوم جان عشاق و گنبد مینا شجریان گوش میکردم ، ببینید عمق سواستفاده گر بودن و ج..اکش بودن این عزیز رو
شما به عنوان موکل من بدون حضور من حق هیچگونه صحبتی نداری (sm120)نقل قول:
یگانه گیتار میزنه دخترا جیغ میزنن (sm2)
عجب ویدیوی کمدیه تشریف داره چرا زودتر نگرفته بودمش
بده منم دانلودش کنم (sm2)
کاری به بقیه ندارم ولی خداییش بیخیال بابک و سیروان بشو سیامک عباسیو کفن کنن(sm2)(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
عزیزانم این هم آهنگ جدیدم به نام " تو بودی "
این آهنگ را یک ماه پیش به صورت آزمایشی ضبط کردم
و به زودی با کیفیت اصلی و میکس شده در اختیار شما
عزیزانم قرار خواهم داد .همیشه به یادتونم و عاشقانه دوستتان دارم
تو بودی
شعر : زنده یاد بیژن ترقی
آهنگ : زنده یاد علی تجویدی
تنظیم : کاظم عالمی
ضبط آزمایشی
18 مگ اونم واسه اتود یه خورده زیاده
اهل طاعونی این قبیله ی مشرقی ام ... (sm50)
از این لحظه به بعد هر لحظه امکان داره رضا آرین با آواتار و امضا احمدوند اعلام حضور کنه (sm120)
تصویری هستش فرمت mp3 نیست احتمال فردا بزاره
احتمالا تو رستوران تایلندی رکورد کردن و داشته جیر جیرک سرو میشده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
مهدی ایوبی یه کار به گروه سون داده ... (sm128)
بنده خدا امشب خواب نداره هی پست میذاره(sm2)