- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جماعت کم عقل و جوگیر
بیخود نیست ظریف و با مصدق مقایسه کردن ، دقیقا یه عده اومدن گفتن درود بر ظریف ، بعد گفتن مرگ بر ظریف! همون اتفاقی که برای مصدق افتاد. با این فرق که صد رحمت به شعبان بی مخ که ادعای مخ نداشت ولی این احمقای الاغه جوگیر دارن
آدم اگه نیم دقیقه تفکر داشته باشه انقدر گوسپند نمیشه
آقا (sm70) اول اینکه لیگ قهرمانان آسیا رو میگه ! جام باشگاه های آسیا رکورد واس ماس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم اینکه بازی جوبیلیو خودم استادیوم بودم ، 40 هزار تا پُشت در مونده بودن !!! تازه اون موقع طبقه اول صندلی نداشت و بالای 45 هزار تا جا میگرفت ، طبقه دوم هم که ما بودیم 60 هزار تا بیشتر بودن !! ساعت 10 صبح ظرفیت استادیوم پُر شد !!!
سوم اینکه الان طبقه اول رو صندلی گذاشتن شده 35 هزار تا !! طبقه دوم هم نهایت 60 هزار تا جا بگیره که دیروز 50 هزار تا هم نبود (sm70)
و در آخر
لُنگی به ما نمیخوری (sm70)
این چیزایی که واسه شما آرزو شده و دارین جر میدین خودتونو ، واس ما خاطرس (sm70)
ود باز هم در آخر :
فوتبال ایران ارزش دعوا نداره
آدم باش مرتیکه فنلاندی(sm10) (sm2)
بازیگر زن سینما و تلویزیون ایران، با یک فوتبالیست ازدواج کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ دروغ های ظریف و حسن چاخان را ثبت خواهد کرد
جواد چاخان و حسن چاخان (sm120)
من همش فکر میکردم این و حسن جوهرچی زن و شوهرن!
(sm77) هک نشده ؟! (sm120) شادمهر و شوخی ؟!(sm120) غیر ممکنه (sm120) کارای آلبوم که تموم شده و موزیک ویدئو هم داره ادیت میشه (sm59) تیزر آلبوم هم آمادس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عایت ا... مارمولکیان دهنش سرویس (sm2)همه جا هست (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) آی دلم (sm30)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دفه آخرت باشه
(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري؟ (sm59)
(sm2)بلاگفا تا دو روز به فاک رفت
(sm59)تاپیک بقلی 4.5 میلیون
(sm50)مینا اونقدم بد نیس
فقط اورتورش تو ذوق میزنه (sm3)
(sm2)(sm2)احمدی نژاد : دهه فجر سال ۸۰ یک شب خوابی دیدم که این دغدغه ام را بر طرف کرد. خواب دیدم با پژویی که آن زمان داشتم ، در جاده هراز ، از تهران به سمت شمال رانندگی می کنم و یک شیخ هم که البته نامش را نمی برم کنارم نشسته بود. ( فسنجون (sm120) )
در جاده هراز گردنه ای هست که وقتی به آن گردنه می رسید، قله دماوند ظاهر می شود. وقتی به این گردنه رسیدیم و کوه دماوند رویت شد ناگهان دیدم در وسط جاده ۳ صندلی گذاشته شده است، در دو صندلی امام خمینی و مقام معظم رهبری نشسته بودند و صندلی سوم خالی بود. پژو را کناری پارک کردم و به همراه شیخی که همسفرم بود به سمت امام و آیت الله ***** ای رفتیم. من در کناری ایستادم اما آن شیخ همسفر ما مدام تلاش می کرد تا روی صندلی سوم بنشیند که امام خمینی به او اجازه نداد.(sm120)
داوری نوشت: ناگهان امام خمینی رو به من کردند و با حالت تحکم گفتند: «آقای دکتر احمدی نژاد! بفرمایید روی این صندلی بنشینید! ». این گفته امام خمینی باعث شد تا آن شیخ به کناری رود(sm120) و من بر روی صندلی کنار امام خمینی و آیت الله ***** ای بنشینم.»
به نوشته داوری، دکتر احمدی نژاد در پایان گفت:« در همین لحظه از خواب پریدم و دیدم که نزدیک اذان صبح است. از اینکه امام خمینی مرا در خواب با عنوان «دکتر احمدی نژاد» مورد خطاب قرار داده بود احساس کردم که تحصیلات دکترایم حتما در خدمت انقلاب اسلامی خواهد بود و همین خواب و خطاب امام خمینی باعث شد تا دغدغه چهار ساله ام پس از دوره دکتری برطرف شود.»
(sm50)اولین کار آلبوم ماکت شد
5تا دیگه هم ماکت شده ولی وکالش مونده (sm120)
میکروفون خوبی گرفتم (sm173) بدون فری آمپ صدا خامه کاملا (sm120)
الحمداللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی مادر جان ؟؟ عروسی خوش گذشت خاله جان (sm120)
(sm2)عمق فاجعه ی ملت ایرانو میشه تو انتخاب این فهمیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان رفسنجانی هم خواب رو میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل سرویس های عتلاعاتی عالمان و عنگلیس و موصاد و ... جم شدن از این یارو شاهین محافظت کنن (sm120) صلمان رُشتی رو اینقد کاور نمیکنن (sm120)
(sm120)دیدی
دلم گرفته از دلم که از تو دوره ...
سلام
یه آهنگ جدید از فریدون آسرایی می گید من دانلود کنم + لینک
ممنون
سلام
دوستان کسی از صحبت های شادمهر تو اینستا عکس نداره؟؟
الان دسترسی به گوشی ندارم
شنیدم پست رو هم حذف کرده
ممنون(sm10)
اینارو کی گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این یکی اسگلو نیگه (sm2)
شما کیسه ها همیشه عادتونو شر بگین ، مث همون نماد چهارتون که ساختگیه هی میگین چار چار همه میدونن چهار بار پشت سر هم نبوده (sm70)
مردک خود afc چند بار رد کرد قضیه رو گفته ۹۰ بیشتر نبودید همین دیروز هم دوباره لینکشو گذاشتم جدیدا حالا میاد میگه ۴۰ نفر پشت دست شویی موندن (sm2)
یه سرچ بزن پرتماشاگر ترین تو تاریخ اسیا بدون این که اسم تیمی رو بیاری متوجه عرض بنده خواهی شد (sm132)
کیسه کش جماعت (sm70)
(sm169)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر صدای خامت رو برام بفرست بعدا بدرد میخوره (sm120)
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین کار فریدون البومش هست : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادر شمسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت شمارش از سه تا حدود صفر ... (sm50)
تیتر امروز روزنامه استقلال جوان رو بخون، دوتا سوتی وحشتناک داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یووه 1 رئال 2 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکیش کجاس ؟ (sm132)(sm120)
گله گودرزی از وزیر ورزش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن حواسم نبود بهش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار دگر آن مست به بازار درآمد
وان سرده مخمور به خمار درآمد (sm50)
(sm120)اول اینکه اسکل مرتیکه فنلاندی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه میگم خودم استادیوم بودم (sm56) (sm120) کم مونده بود برن رو پروژکتور بشینن (sm70) احمق بالای 40 هزار تا پُشت در استادیوم بود (sm70)احمق میگم اون موقع طبقه اول صندلی نداشت بالای 45 هزار تا جا میشدن (sm70)(sm120) الان طبقه اول 35 هزار تا بیشتر جا نمیگیرن (sm70) بعد چطور شماها 100 هزار تا شدین (sm2) احمق ظرفیت استادیوم آزادی بعد از صندلی گذاشتن ، شده 90 هزار تا (sm70) دیشبم طبقه دوم بیشتر از 50 هزار تا نبودن (sm70)
تو اصن رفتی استادیوم که تف میدی واسه خودت (sm120) مردک رفته فنلاند ، زیر وزنه همش تف میده (sm2)
احمق لیگ قهرمانان رو جدا کردن از جام باشگاههای آسیا ، حالا هی تو تف بده (sm70)(sm2)
لُنگی جماعت (sm70)