مازیار فردا میاد؟
هفته ی پیش ...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مازیار فردا میاد؟
هفته ی پیش ...(sm50)
اینجوری خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرلورد زحتشُ کشید دیگه همونا خوب بودن
این دومی قالبش واسه فیلم خوبه
فقط 1 بازی در فرم تکی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل 4 بازی در فرم میکس
آره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل آلبوم هارو گذاشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهومنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریسک هام رو قبلا کردم(sm50)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاست منم بردارمنقل قول:
من میخوام به معنای واقعی قمار کنم (sm120)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون تاپیکی که زد و اموزش هم داده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس برد سن مارینو رو بگیر(sm50) ضریب 51(sm50)(sm120)نقل قول:
نفهمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی ارژانتین -هنگ کنگ رو پیش بینی کنم پولم چقدر میشه ؟(sm120)نقل قول:
تکی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مسابقات تکی تنها امکان شرکت در یک مسابقه وجود دارد. مبلغ شرکت داده شده توسط شما در مسابقهی تکی، در ضریبی که انتخاب کردهاید ضرب شده و در صورت پیشبینی صحیح جایزهی شما را مشخص میکند. یک مثال را بررسی میکنیم:
مسابقهی دو تیم منچستر یونایتد و اورتون در چارچوب لیگ برتر انگلیس برگزار میشود. در این بازی منچستر یونایتد میزبان است. در این بازی ضریب برد منچستر یونایتد 1.85، ضریب مساوی 3.90 و ضریب برد اورتون 5.00 است. معنی و مفهوم این ضرایب این این است که اگر شما به فرض با مبلغ 50,000 ریال در این مسابقه شرکت کنید و برد منچستر را انتخاب کنید، در صورت پیشبینی صحیح و برد منچستر شما برندهی 92,500 ریال خواهید شد! (92500=1.85×50000). حالا اگر برد اورتون با ضریب 5.00 را انتخاب کرده بودید و اورتون بازی را ببرد، جایزهی شما 250,000 ریال خواهد بود! (250000=5.00×50000).
میکس:
در مسابقات میکس شما میتوانید چندین مسابقهی موجود در یک فرم را به طور همزمان در قالب یک فرم پیشبینی کنید. بدین صورت که بایستی ابتدا ضرایب مربوط به چند مسابقه را انتخاب نمایید، این ضرایب در یکدیگر ضرب شده و مجدد در مبلغ شرکت داده شده ضرب میشوند و جایزهی شما را مشخص میکنند. دقت کنید در مسابقات میکس امکان انتخاب 4 تا 10 مسابقه وجود دارد . همچنین بایستی بدانید در مسابقات میکس، تنها در صورتی فرم شما برندهی جایزه میشود که تمامی مسابقات را به صورت صحیح پیشبینی کرده باشید (حتی اگر پیشبینی یکی از مسابقات موجود در فرم اشتباه باشد، آن فرم برنده جایزه نخواهد شد). یک مثال را بررسی میکنیم:
در یک فرم سه مسابقهی فوتبال ذیل برگزار میشود: منچستر یونایتد - اورتون یوونتوس - میلان پرسپولیس - سایپا فرض میکنیم ضرایب برد تیمهای منچستر یونایتد، یوونتوس و پرسپولیس (تیمهای میزبان) به ترتیب 1.85، 1.90 و 2.20 میباشد. در صورتی که پیشبینی شما این باشد که این سه تیم برنده هستند، با انتخاب این 3 ضریب، ضریب کلی شما 7.733 خواهد بود (7.733=2.20×1.90×1.85). اکنون در صورتی که مبلغ 50.000 ریال را در این فرم شرکت دهید، در صورت پیشبینی صحیح هر سه مسابقه، شما برندهی 388,650 ریال جایزه خواهید شد! (388650=7.733×50000). اکنون فرض کنید اگر مبلغی که در مسابقه شرکت میدادید 500.000 ریال بود شما به آسانی و با انتخاب محتملترین نتایج میتوانستید برندهی 3,88,650 ریال شوید. و یا فرض کنید اگر انتخابهای خود را افزایش دهید و بیش از 3 مسابقه را انتخاب کنید، در صورت پیشبینی صحیح میتوانید چه جایزهی ارزندهای را برنده شوید.
این بیشتر خریت تا ریسک (sm50)(sm59)نقل قول:
میگه تک بازی فقط یه بازی میشه با 5 تومننقل قول:
اما تو فروم ترکیبی که ضرایب ضرب در هم میشه حداقلش 4 تا بازی به بالا
پولت تغییری نمیکنه اگه برد آرژانتین رو بگیری چون ضریبش یکه(sm120) فقط میتونی بعنوان انتخاب جهارم رو آرژانتین حساب کنینقل قول:
په چه دردی میخوره ؟(sm120)نقل قول:
واسه همون انتخاب چهارم و ریسک کمتر (sm120)نقل قول:
دستمو بالا گرفتم (sm6)
میکس ریسکش بیشتره (sm120)نقل قول:
به درد به حد نساب رساندن فرم(sm120)نقل قول:
البته آپشن ها دیگه ای هم داره مثلا علامت + رو بزن(sm120)
ضریب برد فرانسه در نیمه اول 11 یعنی 5 تومن بزاری 55تومن میبری(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و البته برعکسشم هست(sm120)نقل قول:
اگر بزنه و ببری هم خیلی خوب میبری (sm120)
تایپیک مال باخته ها پیش بینی میشود (sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و شاید هم تایپیک میلیاردرهای باران(sm2)(sm2)
5 تومن شارژکردم (sm50)یعنی میشه کریم بنزما یه گل بزنه من میلیاردر شم؟ (sm2)نقل قول:
برم تو سایت اکیپ فرانسه ببینم ترکیب اصلیش رو میزاره یا نه (sm120)
من اهل ریسک نیستم (sm120)نقل قول:
یه بار ببری دیگه اینو نمیگی (sm120)نقل قول:
تا حالا چقدر بردی ؟(sm120)نقل قول:
خوش بین نیستم (sm2)نقل قول:
شاید مقطعی پول گیرتون بیاد ولی نهایتش مال باختگیه شک نکن (sm59)
منم مثل تو اهل ریسک نیستم به کم قانعم (sm120)نقل قول:
ولی حسن یه نمونه موفق (sm120)
الی شهاب چندتا کارو میزنه
یکی دو نفر حرفه ای دیگه هم اومدن تو کار
این دیوث حامد باید کونشو تکون بده
خواب و تفنگ اکی شده تقریبا
بچه ها بازی چین -پاراگوئه خوبه (sm120)
ما هم مقطعی کار میکنیم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اون مقداری که کارم راه بیفته قانع ام بعدش میکشم کنار (sm120)
هر چیزی که افراطی نشه خوبه
مثلا اگر باختی تا یه مدت مشخص دیگه شرکت نکنی (sm70)
یه برنامه اواکس بود یه قسمتش بازی شانس داشت (sm120)نقل قول:
من 20تا پورس خریدم اونو تبدیل به 350 تا پورس کردم (هر پورس 1000 تومن )
فرداش خواستم بفروشم با خودم گفتم چه کاریه من که رو دور شانسم (sm120)انقدر بازی کردم تا شد 0 (sm120)
(sm118)
من فقط رو بازی فرانسه -ارمنستان رو اونم نیمه اولش پیش بینی میکنم (sm120)نظرتون چیه ؟(sm120)
کلا تو این جور کارا طمع کردن بدترین اتفاق ممکنهنقل قول:
باید تا چیزی برنده شدی حتی کمم بود سریع بگیریش و باز از صفر شروع کنی
من تجربشُ دارم هر وقت طمع کردم اخرش بدتر شده (sm120)
خطرناکه (sm120)نقل قول:
اون که حسن زده به نظر من عاقلانه ترینشون (sm120)