دیشب مهران مدیری بازم به حسن چاخان تیکه انداخت (sm2) کاری کنین اینبار خوش قول باشین یه همچین چیزایی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب مهران مدیری بازم به حسن چاخان تیکه انداخت (sm2) کاری کنین اینبار خوش قول باشین یه همچین چیزایی (sm120)
دیشب عمبیات نا موفق تموم نشده بود الان زده بودم گشت 2 رو (sm1) هنوزم کسی نزده
ممر آلبوم دیتر رو چرا نزدی
اسی سطح کار ما بالاتر از این حرفاست ... (sm120)
(sm2)
چه کیفیتی داری بده بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست شما درد نکند (sm120) دیگه دیتر از این خواننده های دوزاری خارجی کمتره ؟ (sm142)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم خودم دانلود نکردم چون ریمیکس مدرن تاکینگ دوست نَرَم (sm120)
ای بِتِرِکی هی گذاشتم دیگَ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن موزیسین های تمام شده و چروکیده جایی در ذهن پست مدرن من ندارن ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای قدیمیا پیرمردا پیرزنا کلی خاطرس (sm120) در ضمن دیتر نابغس (sm142)(sm120) دیتر بوهلن ( حَفَظه الله نفسه الزکیت ِ آیت ُ اللمومنین ) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]