درس پس میدیم یا شیخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درس پس میدیم یا شیخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ همه (sm120)
(sm120)محسن رضایی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «با عرض سلام خدمت خواهران و برادران ایمانی. پیامهایی از شما دریافت کردم مبنی بر اینکه جهت صمیمیت بیشتر عنوان سرلشگر و دکتر را از صفحه خود بردارم ... بنده بارها عنوان کردهام همان عنوان «آقامحسن» که امام و رزمندگان بنده را خطاب میکردند بسیار بالاتر از هر صفت دنیایی برای اینجانب میباشد و ما هیچ افتخاری بالاتر از سربازی ولایت و خدمتگزاری ملت ایران نداریم. لذا عنوان سرلشکر و دکتر را از صفحه خود برمیدارم تا شما عزیزان راحتتر با برادر خودتان در ارتباط باشید. توصیه بنده به شما دوستان این است که حال معنوی که در ماه مبارک رمضان بدست آوردهاید را حفظ نمایید
بنده هم پیام هایی از شما عزیزان دریافت کردم مبنی بر اینکه زیاد صمیمی شدم و باید عنوان دکتر مهندس را بردارم (sm2) بنده بارها اعلام اعلام کردم که عزیزان صمیمی باشید با هم و منو همون اسی صدا بزنید (sm2) البته میخواستم منم مثل آقا محسن ، بشم اقا اسی دیدم آقا تو این تاپیک معنی دیگه ای میده (sm2) لذا عنوان دکتر مهندس را از روی خود بر میدارم و به عزیزانم میگم هر سوالی داشتید بپرسید و با اسی ِ خودتان راحت تر در ارتباط باشید (sm2)توصیه بنده به شما عزیزان این است همین حال و هوا را حفظ نمایید و از گلنار استفاده نکنید (sm2)رسول مخصوص با تواما (sm2)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان(sm127)
چرا که نه باید یه لقمه ش کرد (sm74)
خدا حفظش کنه (sm10)
بنده بارها این مورد رو کذب محض اعلام کردم و فرمودم که بنده از صابون Dove و موزیک ویدیوی Demi استفاده می کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ارایشِ مسخره ای (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه که مثل شما نیستن مِیک آپ حرفه ای داشته باشن (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از كجا ميدوني من عاشق سلام خداحافظم (sm59)
سلام و صد سلااااااااااااااااااااااا اااام به دوستاي گلم خوبين؟(sm19)(sm127)
واي 50 صفحه عقب هستم از شماها (sm81)
خودتون اتفاقات مهم اين چند روز رو تيتر وار بهم بگين تا سر فرصت برم سراغ مشروح اخبار (sm59)