شهرام ناظری اومد رو صحنه 2 هزارنفر بلند شدن و 5 دقیقه براش دست زدن و جیغ کشیدن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
شهرام ناظری اومد رو صحنه 2 هزارنفر بلند شدن و 5 دقیقه براش دست زدن و جیغ کشیدن ...
وایسا یه ذره حال و هوا رو البومی کنم
یه خانمی کنارم نشسته بودم حدود پنجاه سال سن داشت ، به بقل دستیش گفت پسرش اصلا شبیه خودش نیست بعد اون یکی برگشت گفت این اصلا پسرش نیست از پرورشگاه آوردش (sm2)
کنسرت میری لذت ببری یا فوضولی کنی(sm2)
خیلی صحنه ی باحالی بود خیلی جدی این حرف رو زد (sm2)
خدایا این موجوداتی که از یه لایک خواننده یا بازیگر اینقدر خوشحال میشن چین کین؟ تو بیو میزنن لایک شده توسط فلانی.(sm2)(sm2)(sm2)
تو سی دی برعکس کاری که این چندوقته مد شده عمل کرده.ترک اولو احساسی نذاشته بعد بیسی.اول بیسی بعد احساسی
دمش گرم ، خوشم اومد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته همین 2 تا چتر هم اسلو نیست خیلی یه درامز خوبی داره
این بنیامین یه فیلم بازی کردا
حالا تا 10 سال موزیک با ملودی هندی میزنه(sm2)(sm2)(sm2)
از چینشش خوشم اومد.با انرژی شروع میکنه با انرژی هم تموم میکنه
هم چجوری میتونی هم بیا بیا خوب ترکایی هستن
بیا بریم تاپیک شادی جنجال را بندازیم (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم تاپیک داره یا نه.
میزنی یا بزنم
خداییش این تتلو واقعا از نظظره روانی و عقلی کم داره یا فیلم بازی میکنه.2-3 روز هی پست میذاره به ملت میگه پدرسگ و فلان و مرده پرست و.... کامنتاهم میبنده بعد برمیداره پستارو پاک میکنه و کامنتا هم باز میکنه و کس شعرای همیشگیو ادامه میده.برم تیم ملی روسیه هم کنسرت بذارم و.....(sm2)
هیچی دیگه بیان گرمی هم بدن بهش.یه مشت خر.تاکید میکنم.خر!!!!!!!!!!! میرن کامنت میذارن قهرمان و فلان
نمیخواد - ما در سطحی نیستیم که بتونیم واسه شاهزاده تاپیک بزنیم فقط ملکه میتونه این کار رو انجام بده که ایشون هم حضور خارجی ندارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چه تخمی شده اینجا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه بعله(sm2)(sm2)(sm2)
ولی یه نظرسنجی باید راه بندازیم سره البوم قبلی و نطرسنجیش خوب شرکت کردن بقیه
بی خرد به اواتار من توهین نکن(sm2)
وایسا بزنم حیفه بابا
به چه اجازه ای به شاهزاده توهین میکنی ای رعیت ... (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقته (sm70)سامان جلیلی خیلی بهتره ازین (sm2)
خدایی این دیگه آواتار گذاشتن داشت (sm2)
عه عه عه
خوبیش اینه جفتشون راهشون رو پیدا کردن و تو مسیری که دارن میرم موفق تشریف دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفت دکمه انتخاب چند گزینه رو بزنم(sm59)
میلاد اشترم میتونه درستش کنه یا یه تاپیک دیگه بزنم(sm2)
ولی هر چی بیشتر به عکسش نگاه میکنم به این فکر میکنم که چرا بچگیاش دور و بر من نبوده (sm25)
اینم گی شد رفت(sm2)
درستش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این احمدونده و اون جلیلی بیشتر دخترانه ست دخترا بیشتر گوش میدن .. ولی به نظر خودم سامان خیلی بهتره تا این ..نقل قول:
این یه آلبوم داد چند بار گوش دادم به نظرم قشنگ بود ولی دیگه تکراری شد برام الان فقط رفته تو یه پوشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم،هانی این نظرسنجی تاپیک احمدوندو چند گزینه ای کن تانکیو بوس
کسی از اینا انتظار شاهکار نداره همین که بتونی آلبومش رو چهار بار کامل گوش بدی بسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم رفت خوابید فردا بیاد برات درست میکنه (sm132)
تگ کردم بعد بخونه میدونم خوابه(sm2)
راستی خطر تو سفر خارج از کشور نمیری ؟ مثلا هر وقت باشه یا عید . یا هر وقت باشه نمیری (sm51)
(sm50)میشه اگه هر وقت رفتی یه ندا به من بدی ؟ (sm128)
تو بر کنار فراتی ندانی این معنی
به راه بادیه دانند قدر آب زلال ...
نمیتونم برم اومدم قاچاق برم مالزی نشد داستان شد (sm2)
تو تاپیک احمدوندم حرف بزنید باو