آه از آن صابون که با مردم هوشیار چه کرد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آه از آن صابون که با مردم هوشیار چه کرد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودی بغضمو رگبار کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام دورمو حموم کردم
(sm81)
ممنون که مرا از تاریکی های ظلمت رهانیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به فکر خستگی های تن خاله هامنقل قول:
تو بزن با صابون بزن ...(sm178)
چه فضا مجمع نا امن شده (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم مجمع به دستان توئه امیر الموئمنین مراقبمون باش (sm120)
عجب صابون لیزی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاله ی بی گزندی تو
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا این عنوان که نوشتی کتابِ یا آهنگِ یا دکلمه !؟
من دیگه راه میرم میدم فحش (sm118)(sm118)
یکی بگه با معضل کریو چه کنیم (sm81)
ای که بوی صابون شکفته در هوایتنقل قول:
یاد از آن بچه ها که شدن پرپر به پایت (sm74)