چرا قاچاق ؟ مگه پاسپورت نداری ؟ منظورم اینه بری مثلا چند روز و برگردینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا قاچاق ؟ مگه پاسپورت نداری ؟ منظورم اینه بری مثلا چند روز و برگردینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو تلگرام دارم وویس این نوید کس لیس معروفه رو گوش میدم هرچی میخوام از خنده عربده نزنم نمیشه(sm2)(sm2)(sm2)
حالت چشمهایش ،
غم نگاهش ،
لطافت دستانش
و دیگر هیچ ...
سربازی نرفتم پاسپورتم کجا بود من اگه پاسپورت داشتم میرفتم پاریس زندگی میکردم اونجا شعبه موزیک باران میزدیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یعنی خااااااااک
شعر در وصف ناتالیِ جان ...
به خاک پای داند که تا سرم نرود
ز سر به در نرود همچنان امید وصال ...
شعری در وصف ان هتوی ...
حدیث عشق چه حاجت که بر زبان آری
به آب دیده خونین نبشته صورت حال ...
به عمت بخند کــــــون گلابی(sm2)
حالا چی میخوای اونور
شعری در وصف میلا یوویچ ...
به تیغ هندی دشمن قتال مینکند
چنان که دوست به شمشیر غمزه قتال ...
یه چیج هست النا چالشطوری
تو اینستا معروفه کانالم داره برید کانالش کلیپ ببینید و بخندید فقط.کپشنای رو کلیپاش عالیه خودشم درست میکنه بقیه پیجا کش میرن
elena_channel
زَک ریشاشو زده با ریش خیلی باحالتر بود ...
البته حق هم داری خیلی زور داره 2 سال برای این نظام کوفتی پوتین پا کنی (sm3)نقل قول:
ولی ببین میتونی یه آدمی که خرش میره رو پیدا کنی پول بهش بدی برات ردیفش کنه . یا مثلا سربازی رو بخری . وکیل خوب بگیری
بحثو 30 یا C نکن خداییش حال ندارم بیان ببرنمون(sm2)
ماهان بهرام خوب خونده کلا فنشم
البته کاشکی با شهرام شکوهی و اون صداش فیت نمیداد.انگار قبل از خوندن میره یه 2 لول میزنه تو رگ(sm2)
- (sm50)
مثه اینکه یه گربه مریضو پیدا کردی اوردی درمونش کنی اینجا تیکه مینداختن.درود بر شرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی فیلم Masterminds رو دیدی ، اگه زیرنویسش هماهنگه لطف کن بفرست واسه من زیرنویس رو
من واسه یه برونا دوبله تاینیو دانلود کرده بودم از یه سایته دیگه زیرنویس سانسوریاشو نداشت خودم زیرنویسشو درست کردم ریختم رو فیلم بعد تو حال نداری 2 تا زیرنویس تست کنی؟ عجب(sm2)
هر چی میگیرم هماهنگ نیست هر چی هم ور میرم هماهنگ نمیشهنقل قول:
ندارم فیلمشو وگرنه برات ردیف میکردم ولی اگه بلوری هست فیلم و زیرنویس وب دی الم ازش هست مگه میشه که نشه هماهنگش کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا فارسی داره جفتشم وب دی اله
سلطنت چاوشی امروز به پایان میرسه و شاهزاده احمدوند به جاش بر تخت میشینه(sm2)
نِه،باریکِلانقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نِهههههههه،باریکِلا
نِههههههههههههههههههههههه هههههههههههه،باریکِلا(sm2)(sm 2)
(sm127)نقل قول:
خیلی تلاش کردم هر دارویی نیاز بود بهش دادم ولی آخرش مرد (sm1)
5-6 مدل بیماری داشت دیرپیداش کرده بودم(sm172) ولی حداقل گشنه نمرد این روزهای آخری جای گرم و غذای گرم داشت (sm172)
(sm81)همین امروز صبح دفنش کردم
جعبه و زیر انداز و پارچه و ... حتی آخرین غذاشو آتیش زدم(sm81)
عهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره نمیگفتی مرده ناراحت شدم.بازم دمت گرم
(sm81)(sm81)(sm81) تف به این ادمانقل قول:
این جهانی و علیش روز به روز اهنکاشون تخمی تر میشه.به معنای واقعی کلمه تو این اهنگ اخریشون صدای قاشق چنگال میاد
(sm127)مرسی
(sm120)بیخیال دیگه اوقاتتون تلخ نکنم
(sm120)احمدوند گوش میدین
ادم اگه ادم باشه به حیوون زبون بسته ازار نمیرسونه.جاکشننقل قول:
گوش؟ مرد حسابی اینهمه ادمو نمیبینی بیدار موندن منتظره البوم شاهزاده؟(sm2)
جفتش هم هماهنگ نیستنقل قول:
یعنی همه جاش زخم بود انقد جاکشن(sm3)نقل قول:
سیبیلشم که قیچی کرده بودن
وقتی میسوزم که کاملا اهلی بود و انسان دوست
روزنامه میذاشتم میومد روش
عادت داشت روی روزنامه نوازش بشه ...
قشنگ با ادم صحبت میکرد
تو انباری حیاط براش جا درست کرده بودم خودش میرفت سر جاش
هیچ گربه ای اینقد فهم و شعور نداره همین باعث شد بلا سرش اوردن(sm3)
خیلی ناراحت شدم ..(sm50) چرا زودتر نگفتی ؟ (sm74)نقل قول:
برم واسه شروع کارایی که تو این مدت از احمدوند پخش رو گوش بدم (sm120)
یه چیزیو میخوام برای اولین بار اینجا اعلام کنم
جفتشم ماله تیمای تخمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شب هم مگه البوم ریلیز میشهنقل قول: