دهنت سرویس منم الان میخواستم برم تک ترکاشو پلی کنم مخصوصا این نموندی پیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنت سرویس منم الان میخواستم برم تک ترکاشو پلی کنم مخصوصا این نموندی پیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف ترجمه شنیداری کرده فیلم رو ، یعنی حتی وقت نذاشته فیلم رو مثل آدم ترجمه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تعجب میکنم اگه روپا بوده چطوری مرده.دامپزشکی نبردی مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر.مابرای شاهزاده تا صبح بیداریم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که میخوام اعلام کنم اینه
یه کاسکو داریم اسمشو گذاشتم سینجول
با تشکر
البته اسمه اصلیش عسله ولی پسره.منم بهش میگم سینجول
چرا بردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم یه سری عفونت داشت ...
هم مشکلات شدید روده داشت ...
دارو و ... هم اثر نذاشت ...
یعنی یکم روبراه میشد دوباره داغون میشد ...
(sm25)
یعنی من نزدیکی خاصی با این اسم دارم.میلاد یوزر سینجولم یادته؟(sm2)
(sm2)
الان سینجول اصلیه میاد (sm2)
مگه میشه اونو از یاد برد ... (sm2)
آرزو کردم به حق این شب عزیز که صبحش قرار آلبوم شاهزاده بیاد سینجول این ترم مشروط شه (sm120)
(sm220)
یه خوبیه دیگه هم که آلبوم احمدوند داره اینه که همه ی آهنگاش جدیده
ولی جدی خودشم سینجولو به اسم خودش میشناسه.صداش میزنم سینجول میاد.روزی 200-300 بار میگم سینجول اصن اخت پیدا کردم با این اسم.از خدای این سینجول باشه که هم اسمه سینجوله منه(sm2)
حالا هرکی عکس میخواد دستا بالا
خب همون بهتر بنده خدا راحت شدنقل قول:
عکس ...
(sm6)
این سری میخوام برم آرایشگاه عکس شاهزاده رو هم با خودم ببرم بگم همین مدل رو ، رو منم پیاده کن (sm120)
دقیقا !نقل قول:
(sm2)شاهزاده
من فقط یه اهنگشو شنیدم میگفت اره اره دیدی عاشقم شدی
این شما و این سینجول اصلی بابا
این سینجول از کسی که اینجا خودش رو سینجول جا زده سینجول تر تشریف داره (sm120)
(sm59)
دقیقانقل قول:
هیچ دلم نمیاد به آلبومش بگم مقوا ... (sm2)
100%(sm2)نقل قول:
چه عکسه باکیفیت بود (sm2)
تازه کلی کراپش کردم رزش بالا بود با گوشی گرفته بودم کلی فیلم و عکس دارم ازش
آره آره که ریدمان بود(sm2)
پنج سال پیش چه صدایی داشت چه آهنگایی میخوند...نارفیق-عشق اول-ساعت رفتن
سر آلبوم شادمهر گفتم
ترانه های سطحی و بچگونه
موسیقی در حد موسیقی برنامه های عموپورنگ
صدا فاجعه وار داغون
میر انجمن پاک کرد نظرم رو - کار درستی هم کرد چون دوباره دعوا را مینداختن
اقا یکی بیاد منو توجیح کنه این ارش ای پی چرا کاراشو میده این صادقلو کونی میخونه.حالم بهم خورد باز خودش و اون مسیح قابل تحمل تر بودن
ریتمش که ریتم قشنگی بود ولی یه جاهایی تحریرای نوحه خونی میزد عجیب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح الی بیاد این همه صحبت در مورد احمدوند رو اینجا ببینه ، راحت تا سه روز همه مون رو بن میکنه (sm25)
شادمهر متاسفانه مغزش یخ زده تو همون حال و هوای 5-6 سال پیش مونده.نمیدونه موزیک روز تغییر کردهنقل قول:
وکیل جان درباره عماد طالب زاده اعلام نظر بفرمایید.الان پلی شد
از حمیدشون خیلی بهترِ ...نقل قول:
یه تله فیلم بازی کرده سکه.والا بازیش از بقیه بازیگراش بهتر بود(sm2)
اونو که اصلا حرفشو نزن همون بهتر که رفت(sm2)نقل قول:
ولی اینو خوشم میاد ازش.خاص رو گوش دادی؟