تا وقتی tunesway هست چرا dlera (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا وقتی tunesway هست چرا dlera (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ویروسی رو میگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
اکبراقا
(sm74)(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عینکشو باش زززززز (sm19)(sm2)
اقا این دانلود منجر همش ارور سریال فیک میده
ده بارم پاک کردم نصبم کردم
ولی بازم درست نشده
چند تا راه تو نت بود اونا هم جواب نداد
پچی چیزی نداره نصب کنیم راحت شیم
ای بِترکی تو با این مشکلات سخت افزاری نرم افزاریتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو فولدری که نصب کردی اینو IDMGrHlp.exe حذف کن بعدش یه کپی از idmBroker.exe بگیر ، کلیک راست کن rename بزار IDMGrHlp.exe بعد ریستارت
بعدشم میخوای کرک کنی ، کنار ساعت روش کلیک راست کن exit بزن بعد کرک کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روش جواب ندادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقع کرکم اکزیت میکنم
اصلا سر ناسازگاری دراورده عجیب
3 شبه تمام دانلودام خراب میشه