اندک اندک خاله پرستان میرسندنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندک اندک صابون به دستان میرسند
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اندک اندک خاله پرستان میرسندنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندک اندک صابون به دستان میرسند
(sm50)
واقعا ما داریم به کجا میریم - این بود آرمان های عمام این بود اون قول و قرارهایی که ما به عاقا داشتیم امید اون کسی که امیدش به دبستانی ها بود رو ناامید کردیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد را صابون اگر باشد خوش استنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد بی صابون علاجش آتش است (sm171)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم ! (sm19)
اسم " احمد حسینی " رو پشت کتابای " مهدی موسوی " که انتشارات " نیماژ " توی مجموعه " پازل شعر " منتشر کرده بود دیده بودم . . .
هنوز می خواستم برم کتاب هاش رو به گیرم . . .
این آلبوم دکلمه توی اینترنت هست یا سی دی اش رو گرفتی !؟
عاقا من کم آوردم (sm2)نقل قول:
(sm2)بعد مدت ها یه شعر درست حسابی گزاشتی (sm2)نقل قول:
سگ تو روحت میلاد (sm2)
همه بغضشون گرفته چرا Are You Ready نمیاد
اسی مرد از غم کامینگ سون چرا تک آهنگ نمیاد ...(sm59)
چاکرم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد مث خودم آدرس دقیق با جزئیات کامل میگی (sm120)
آلبومشو چن موقع پیش آپ کرده بودم داده بودم به امیر، نمیدونم کی میزنه تو تاپیک (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر مشخص نی زمانش؟! (sm10)(sm120)
پیشنهاد دارم اما پرسپولیس خانه همیشگی ام است
نوری: میخواهم با شماره 14 تاریخساز شوم(sm209)
بابا با برو بده .. نخواستیم(sm2)