میییدونم میدونم (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میییدونم میدونم (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155) عکس العمل چاوشیون وقتی محسن میاد ف.یس.بوک (sm120)
دیشب محسن پرسید کدوم موزیکو زمزمه میکنین ؟کامنتا رو میخوندم خنده م گرفت
یارو اومده گفته :خیلی سخته . بعدشم همه رو لیست کرده
حالا جدی کدوم آهنگو بیشتر از بقیه گوش میکنید ؟
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاروی بی قایقنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت و قهوه و پارونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خصوص وصیت
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگنقل قول:
ی ب فاز آدم داره
همه ش تحسین برانگیزه
تفنگ سرپر و کلنجار و خواب رو بیشتر دوس دارم
ولى دیشب کلنجار رو کامنت کردم
من خودم خواب رو خیلی دوست دارم
(sm28)
ینی اگه وصیت رو یه ادم افسرده گوش بده ، بعدش خودکشی کنه ، نباید ملامتش کرد . عمام ( قدس سره الشریف )نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی اگه وصیت رو یه ادم افسرده گوش بده ، بعدش خودکشی کنه ، نباید ملامتش کرد . عمام ( قدس سره الشریف )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر(sm74)
(sm180) اینم وصیعت نامه منه دارم میخونمشنقل قول:
درامز پارو آدمو دیونه میکنه
(sm50)
ینی اگه وصیت رو یه ادم افسرده گوش بده ، بعدش خودکشی کنه ، نباید ملامتش کرد . عمام ( قدس سره الشریف )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبیر(sm74)
سلام دوستان
کسی کاور فیس بوک اهنگ خواب سراغ نداره؟
میخوام خودکشی کنم وصیعت نامه رو نوشتم تفنگ سرپرم که دارم
(sm180) (sm96)
(sm50)اینجا که هرچی میگردم راهی به سر پناهی نیست
روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه....(sm50)
بفرما قهوه قجری(sm169)نقل قول:
نقل قول:
خواب (sm50)
(sm172)
میخوام از عشق دزیره خودکشی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش خیلی بده(sm25) اگه نگم افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mrcrow بیو بده
با امضات حال کردم
محببترین شاعر من حسین پناهیه .
ﮔﺮﮒ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ...(sm50)
ﻋﺎﺷﻘﻪ ﻃﻌﻤﻪ ﺍﺵ
ﻧﺰﺩﻳﻜﺶ ﺷﺪ
ﺑﻮﻳﻴﺪَﺵ
ﺑﻮﺳﻴﺪَﺵﻭ
ﺑﺎ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﮔﻠﻮﻳﺶ ﺭﺍ ﺩَﺭﻳﺪ...
ﺍﻓﺴﻮﺱ...
" ﺫﺍﺕ " ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﺪ...!!
نقل قول:
تو كلا با من چپ افتادي ميزنم بميريا (sm39)
من دارم خودکشی میکنم یخاطر تنظیم حرفه ای خواب و نوع موسیقیش . بر چه مبنایی میگی بده ؟نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چن وقتی بود نگفته بودی (sm2)
دید و سلیقه موسیقی ما کاملا متفاوته(sm176)
مبنا داره ؟(sm98) خوشم نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
نقل قول:
من با سليقه ترم ديگه نه؟ (sm122)
سلام ؟! (sm25)
اون که صد در صد (sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm174)
پارو
خواب
(sm127)
سلام احمد جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه رو ول کن کارت با خانم معلم به کجا رسید (sm2)