الی یکی از تروریست ها بوده به درک واصل شد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
الی یکی از تروریست ها بوده به درک واصل شد ..
سینجول بالاخره رفتی آرایشگاه (sm120)
اون قضیه سوء برداشت بود(sm50)
شایدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از بعضی ها نمیشه دل کند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بر تو ای فوکی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی برو فوکمو بوخو ..
صحیح است صحیح است احسنت احسنت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این دیگه چیه (sm2)سرخپوستیه (sm2)وسط سالن آتیش بر پا میکن دورش میچرخن زومبا زومباااا زومباااااااا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذا با عنایت به این که فعالیتهایی مانند زومبا، اجرای حرکات موزون و رقص به هر شکل و عنوان فاقد وجاهت قانونی میباشد، (sm2)خواهشمند است مقرر فرمائید مراتب ممنوعیت این قبیل حرکات را ابلاغ فرمایند. مزید تشکر و امتنان است".(sm120)
آهنگ های حامد همایون هم خوبه واسه این ورزش (sm2) ریتمش یه جوریه که فقط به درد سامبا زومبا و قبایل وحشی آمازون میخوره (sm2)
ساوز بزن برای من ، رقص کنم براوی تو(sm2)
و لمپن بزرگ : جناب استاد فرشباف
خطر بزرگ این آدم عرض کرده بودم . سفره که چه عرض کنم تور بزرگی پهن شده .. آلبومی که پیش بینی میکردم به آخر زمستون میرسه به یک ماه نرسید رفت تو آرشیو و رو سیاهیش موند واسه آقایون . چی شد کمپانی سوئیت بالا بلندی ؟ همش شو بود توسط شومن بزرگ .. ول کن نیست این آدم .. یه جورایی شادمهر رو مصادره کرده ! شایدم جادو جنبل کرده خدا داند
اگه دیدین شادمهر با امثال تتلو فیت داد تعجب نکنین
شادمهرو نابود میکنه (sm74)