در جهانی که عشق ممنوع است
"عاشقت میشوم" خودآزاری ـست... (sm172)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در جهانی که عشق ممنوع است
"عاشقت میشوم" خودآزاری ـست... (sm172)(sm50)
خودشون میدونن چی به درد جوون های این مملکت میخوره الان اکثرا یا عملی تشریف دارن یا تو فکر زن و دختر تشریف دارن یا خودشون رو میکنن تو گوشی با کلش و تلگرام و اینستاگرام و ... سرگرم تشریف دارن - البته کلا من تو تلگرام فقط تو یه گروه عضوم و خیلی کم پیش میاد به کسی پیام بدم یا کسی بهم پیام بده ، ما فراموش شدگانیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که اصلا اینجوری نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث فراموش کرده بازی با سپاهان قلیون زده بود عقب عقب میدویید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی پس (sm19) بزار که شعرا و دکلمه هاش بسی زیباست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر منکرش لعنت - شما یه نمونه ی نادر تشریف داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر داری شماره و آدرس خانوم منشی رو قراره از خاستگار سابقش گیر بیارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درسته الان اگه دقت کنی مانوری که روی تلگرام میدن خیلی بیشتر از بقیه است فیس رو که همون اوایل بستن ، اینستاگرام که کلا داستانش جداست و خیلی فرق داره با اینا - الان همه ی برنامه ی تلویزیون ایران هم کانال تلگرام داره چون مسولین ازش سود میبرن و راحت تر میتونن کنترلش کنننقل قول:
یعنی این بیاد.. هرچی که دوندگی که برانکو تو تیم ساخت به گا میره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی کلی ! (sm51)
آره دیگه ! از بس که توی نت شعر بی شاعر و بی اسم کتاب دیدم عصبی شدم !
حتما باید تا دم درب خونه ی خودِ شاعر نشونی بدم تا دلم آروم بشه !!!
شبت خوش ! (sm10)