Toni Erdmann ببینیم چیه درجه R (sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
Toni Erdmann ببینیم چیه درجه R (sm128)
(sm2)سالار خ.م اعظم
(sm2)
آفرین به خودت و حدست ... (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه به این فک میکنم اگه دوباره انقلاب بشه این سالارو با اون حامد زمانی چیکار میکنن(sm2)
اون هیچی
یه جماعت عظیمی باید کوچ کنن برن عراق (sm74)
همون کاری که سعید راد کرد ...
فکر کن همه چی عوض شه داریوش بیاد ایران کنسرت بزاره ما بریم کنسرت داریوش ، سالار بره آمریکا کنسرت بزاره اون سالنی که میره توش و آدمایی که میرن کنسرتش دیدن دارن
از آن باده ندانم چون فنایم
از آن بیجا نمیدانم کجایم ... (sm50)
ها والا(sm2)
(sm54)(sm81)
کنسرت سیامک عباسی چجوری تمدید شد تو رشت...واقعا استقبال شده(sm120)
(sm3)
(sm89)حالم بهم میخوره ازش اسم این *** لیس رو نیارین جلوی من
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی از دس رفتن اینا .. :l
(sm2)لیگ انگلیس اون شش تا بالا کردن تو کیون هم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس دیدی داریم از منجلاب درمیایم ...(sm74)
کری خوندم طرفدارای بقیه تیما قبول ، ولی کری خونی لیورپولی رو اصلا نمیشه درک کرد (sm2)
49
44
42
40
39
39
کله پاچه یه هو اومد تو ذهنم موخوم .. (sm74)
تیزر البوم علیزداه اومده ..
(sm118)دیجی استایل
(sm120)هفته اینده همه تیما احتمال ریدنشون هس بجز ارسنال که مگر این هفته بورنموث شگفتی خلق کنه خودمونم که با این لیور بازی داریم
لیورپول چه مفت امتیاز داد
اه میایم سیتی رو میبریم بعد به این تیمای گولاخ امتیاز میدیم
(sm10)سمت راستیو خیلی پسندیدم
اموزش و پرورش عسلامی
الان اینا رو اغا ببینه میگه بخاطر اینه که همه دخترای نوجوون زیر چتر قرعان و احکام عسلامی نرفتن باید گسترش بدیم
بجان خودم هر دختر نوجوون و جوون دیدم این کلاسای عسلامی و مدارس عسلامی میره منگله! اصلا ارتباطات اجتماعی صفر طرز راه رفتنشون مث این کنیزا یادمه یه مرکز روان درمانی بود هر چی دختر میرفت توش مامان باباشون اینا رو مث بچه همراهی میکردن همشونم کتونی چادر ملی با نقاب الان نزدیک خونمون یکی از این مدارس عسلامی هس که فقط رشته های ارزشی داره بعد دخترایی که میرن توش از دم همشون منگلن ! اصلا مغز اینا روح اینا یکم طروات بخودش ندیده یه سری موجودات با پارچه سیاه که امادن برن خونه بخت ماشین جوجه کشی بعد با قرعان بچه هاشونو اموزش بدن و این چرخه ادامه دارد شوهراشونم راضی اینا صب تا شب تو خونه یا پای منبر
الی تو ابزارشو نداری نظرسنجی این احمدوندو درست کنی؟
چیکا کنم
یادم رفت چندگزینه ایش کنم نظرسنجیشو میتونی درستش کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اشترم دست و بال منو بسته
بیخودکرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بیا خودت درست کن دیگه ملت میان یه گزینه میزنن میرن
دیشب گفتم تاچیک جدید بزنم میلاد دیوث گفت درست میشه گولم زد(sm2)
خب من تاپیک جدید میزنم اینو پاک کن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو پاک کن اشترم تشکر