نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه باشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه باشه ..
سریال عاشقانه هارو رایگان دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 88888888 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) اون که صد البته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جعلول البحث زیاد بوده اینجا نمیدونم کدومو میگی ولی من موضعم از مهر پارسال مشخص بود در مورد فرشباف در انجمن همسایه و رنگ عوض نکردم (sm120) با افتخار اولین نفری بودم که در برابر دژخیمان فرشباف ایستادم و افشاگری کردم و به قول تو تاپیک اینجا و سایت همسایه هست مشخصه (sm120)
به هر حال مهم شادمهره که انداخته جاده خاکی گازشو گرفته و آخرش به فنا میره
کلا من با هر کسی که شادمهرو از موزیک خودش دور کنه مخالفم چه محمد ناهیدی باشه چه امیر گلیم بافنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره یادم گفتی امسال دورانت رو خریدیم برای مقابله با جیمز. موافقم باهات ولی چیزی که من درک میکنم اینه که مربی اگر درست باشه هیچ وقت زیر سایه بازیکنا نمیره این یه واقعیته. واقعا کر بنظرم اینو توی تیم خوب جا انداخته. واقعا گلدن توی هر پستی الان یه ستاره بزرگ داره و با این حال هیچ وقت روح تیمی از بین نرفته بینشون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد خنجر هم نفهمیدم منظورتو:/ من؟ خنجر؟ o_O
(sm50)
چه شاهکاری زد ایمیجین دراگونز (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لحاظ موسیقی و خلاقیت کاراشون خیلی خوبه این ترک هم واقعا خوب در اومده ولی هیچوقت راکی که امثال اینا ارائه میدن اون حس راک های دهه 90 نمیدن اونا یه چیز دیگن اینا تاریخ مصرف دارن فقط اولش حال میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]