گر صوفی از لا دم زند
من دم ز الاهو زنم
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گر صوفی از لا دم زند
من دم ز الاهو زنم
(sm50)
هر نفس آواز عشق می رسد از چپ و راست
ما به فلک می رویم عزم تماشا که راست ... (sm50)
اتفاقاً چون میشناسمت گذاشتم(sm2)توجیه نکن فقط همین شکلک (sm74) رو بزاری کافیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاً روند تنزل درجه تو در نزد بنده ي حقير جالبه :
استادِمنِه >> شاگردِمنِه >> گاوِمنِه
و حالا با کمال شرمندگي و به مناسبت پيشواز عيد سعيد فطر از درجه جديدَت رونمايي ميکنم . باشد که عصباني نشوي (sm10)
سینجول شوخی بودا (sm10) ناراحت نشی فحش بدی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این میگن سیگار چیه این کوچول موچول ها سوسول بازیها(sm120) حالا اسمش چی هست ؟ (sm120) برگ ِ لوله تفنگی ؟ برگِ لوله تریاکی ؟ (sm2) کارشناسان امر سیگار توضیح بدن (sm2)
حضرت استاد رضا یزدانی - عشق پانزده سالگی ... (sm50)
فرداشب ...
کار الی بوده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی جلوی این کچل رو بگیره (sm2)
آقا راستی این واریز یارانه ها چی شد ؟ کسی هست واسش اس اومده باشه ؟ قبل انتخابات اس اومد ولی خبری نشد . این ماه هم مثه اینکه پنجشنبه ریختن ولی واسه من نریختن . از یکی دو نفر دیگه هم سوال کردم نریختن به حسابشون
(sm50)