باو من شنیدم قلیون اونم سیب آلبالو واسه سرماخوردگی خیییییلی خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باو من شنیدم قلیون اونم سیب آلبالو واسه سرماخوردگی خیییییلی خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الدنگ اون پیشنهادات واسه خودت نگه دار مفسد فی الارض(sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزيز دلم خوبم يه چند روزي مهموني بودم و مهمون داشتم (sm127)
منم دلم برات تنگ شده بود خوبي نفس؟(sm19)
دست و پام جون نداره برم قیلون بار کنم تازه من آلبالو نعناع میکشم بعد از ظهر اگه بهتر شدم میرسم به خدمتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه عیبی نداره ولی اگه 4 روز دیگه پزشکی قبول شدم نیاین التماس کنیدا (sm2) اون موقع دیگه انتخاب اول و آخرم آتی جون با اون مو های موج دارشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
امروز یکم مشکوک میزنی (sm2)نقل قول:
نگو نگو نگو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه به خوشی (sm19)
فدا بد نیستم خانومی. خودت خوبی؟ با گرما چه می کنی؟ (sm74)
سرماخوردم دوشب نخوابیدم سرویش شدم همش تب و لرز داشتم سرم و آمپول هم کاری نتونسته بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]