[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این قیمتای بسته و فلان نمیرزه برای مصرف خونگی
آلبوم شاهزاده افتاد فردا ...
خسته نباشی دلاور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تاپیک احمدوندو ببین
اینجا که به من گفتن فردا میاد
چرا این قیمت مودم باشه خوبه بسته هاشم دیدم خوب شده گیگی هزارتومن
بقل adsl باشه خوبه برای موبایل و لپ تاپ میچرخی تو خونه
بیپم مونده تو پیش فروش ولی امیر زد دیگه.از کجا زدی؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید به درده کسی که فازه دانلود نداشته باشه بخوره ولی به درده من نمیخوره.سرعتم پایینتره ولی شبانه دارم میدونی در ماه چندگیگ میشه دانلودامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجایی که من هستم ال تی ای ایرانسل 8 مگ میده دفالت یه 2-3 بار گوشیمو رو لب تاب هات اسپات کردم استفاده کردم ولی مودمم دانگل 4جی ساپورت میکنه شاید یه دانگل واسش گرفتم واسه همین مواقع که احتیاجه ادم یه 40-50 گیگ باهم دانلود کنه
این ترک روبراه اگه یه تغییرات کوچیکی توش انجام میدادن میشد یه دیپ هاوس خفن.البته الانم خیلی قشنگه بهترین ترک البوم تا اینجا
بُمرانی
با اون صدای گوش خراشش
بمرانی مثل اینکه خوبه
تراک اول که عالی بود
ترک 2 احمدوند تنظیم خوبی داره
چه عجب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بمرانی والا وقتی میومد تو گریَوانه یه صدای مزخرف و نخراشیده داشت حالا اگه صداشو نرم و نازک کرده بگید نصفه شب دانلود کنیم(sm2)
به به بُمرانی
داره میچسبه
تو خندوانه تخمی میخوند
ولی وکال ریده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی چطور صدای اینو تحمل میکنی (sm120)
بمرانی سه ترک گوش دادم ریده قط کردم
بین علما کش مکش شدیدی پیش اومده(sm2)
ساز نمیذاشتن بزنن که اینام موسیقی محوره کاراشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم از خندوانه کشیده بیرون واسه همین ذهنیت منفی.ولی تا اونجا نرفته بود من اصن اسم اینارو نشنیده بودم(sm2)
نه تو ادم نمیشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وکالش عیب نداره رو شاهزاده عیب نذار رعیت(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm77)(sm2)
انتخاب نوشت: رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در جمع مدیران....
علامه مصباح یزدی تصور یکسانی وظایف نیروی انتظامی...
این فیلسوف و متفکر اسلامی با اشاره به اين که يکي...
این استاد تفسیر قرآن کریم ادامه داد: نوع دیگری از امنیت نیز وجود دارد...
استاد اخلاق حوزه علمیه قم افزود: با استفاده...
ممر این روبراه احمدوندو گوش بده ببین میشه با رمیکس یه دیپ هاوس از توش دراورد
خاطره = مقوا ...
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد = خوب و قابل تحمل ...
خاطره ازین موزیک تو جاده ایاست.که رانندگی ادمو خسته میکنه یه ترک میذاری پشت فرمون 4 تا تکون میدی به خودت خستگیت درمیاد.بد میگم بگو بد میگی
تو جاده مگه به غیر از حمیرا چیزی دیگه ای هم گوش میدن ...
وقتی گفتم شاهزاده مالیاتتو 5 برابر کنه میفهمی(sm2)(sm2)نقل قول:
من حاجیلی گوش میدم
میلاد دیوث اینارو اونورم بگو
هنوز کامل گوش نداد تا ترک چی شد گوش دادم نظرم رو میگم بعدا ولی عمدتا راضی نبودم ازش
(sm2)اهنگ جدید دادنقل قول:
صداش چرا عوض شد یهو وسط آهنگ (sm54)
حمیرا مگه زندست؟(sm2)
اعلام حضور کرد بانو با یه اتودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت هفتِ
خیال تو تختِ
امروز هم از اون
روزای سختِ
این چی بود دیگه (sm120)(sm25)