عجب فلویی داره آهنگ قله از عرفان . . . (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب فلویی داره آهنگ قله از عرفان . . . (sm1)
آهای یکی بیاد یه شعر تازه تر بگه . . . (sm50)
یه ترانه ی تازه بخوون . . . (sm74) (sm127) (sm74)
راهها خالی خواهند بود، برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در برابر خانهام
خانه ای که در آن زندگی میکنم
راههایی که نمیآیی
و من هرگز تو را در آنها نخواهم دید.
در تاریکی
عبور از اشکها
عبوری طولانی
از روزی که نیامدی
تا روزی که نمیآیی.
آیا همچنان در انتظار تو خواهم ماند
بر راههای روشن
از لرزش سبز
تا لرزش طلاییِ
برگهای بید؟
هیلده دُمین، ترجمه علی اصغر فرداد
حضرت عباس (ع) . . . (sm59) (sm127) (sm59)
Hilde Domin . . . (sm50)
حضرت ایوب صابر (ع) (sm59)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اصغر فر داد از اعضای کانون نویسنده گان در تبعید ایران . . . (sm172)
وقتی تو با من نیستی _ معین(sm50)
آهنگساز بابک بیات(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس می خوام 3 تا رمان هوشنگ گل شیری که خارج از ایران منتشر شدن رو بخوونم . . .
جن نامه
آینه های در دار
ایجاد در ولایت هوا ، تفننی در طنز
فقط جن نامه برای دانلود هست . . .
به نظرت این سایت کتاب ناک سانسور می کنه کتابا رو !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارتیک - حریر (sm50)(sm127)
- (sm50)
این خیابانها غریبن،کوچه های خاکیم کو (sm172)
(sm50)
اول آشناییمون حرفا چه شاعرانه بود (sm50)
عمری ای دل اسیر غم ها بودی (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) نگاهِ یه دختر، حتی حواس جمع ترین مرد رو هم حواس پرت میکنه...
پویا | عروسِ آرزوها
همچنان زنده...
(sm50)
علی یه فیل شکن واسه اندروید سراغ نداری که به سرور ایران وصل بشه و سایتای فیل تر هم باز کنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
فکر نکنم، ممیزهای ارشاد یگانه اند.نقل قول:
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(s m50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
به سرور ایران وصل بشه رو من نفهمیدم صادق! ابهام داره (sm120) این زمانی بدرد میخوره که ما خارج باشیم و نتونیم بعضی سایت ها رو باز کنیم (سایت هایی که فقط با آی پی ایران باز میشن)... الان که خودمون آی پی ایران داریم دیگه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از این دو تا واسه اندروید استفاده میکنم و راضی هستم...
01. Hoxx ***
02. Setup ***
داخلِ Play Store هست...
ستاره ها، وی پی ان هست
03. *** Thunderنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خیلی ممنونم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم از ایران این بود که چون میدونی که یه قانون مسخره گذاشتن حمایت از تولید داخل(sm3) سایتای داخل نیم بها حساب میشه.
مثلا اگه بسته 3 گیگ ایرانسل گرفته باشی نوشته در صورت استفاده از سایت داخلی 6 گیگ حجم داری حالا من میخوام با این ترفند سرش کلاه بذارم اگه بشه البته..(sm120)
که یعنی با آی پی ایران بشه سایت های خارجی برم و حجم کمتر کم بشه..(sm120)
(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
احسنت داداش (sm127)(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تو پشیمون شدی… از اینکه عاشقم شدی؛ که ازم دل می بُری(sm81)
من؛ به تو دل میدم وُ دلِ عاشقِ منوُ، به گلایه می سپُری(sm172)
(sm50)
این شبی را که در آنیم غنیمت شمریم (sm50)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
(sm50)
(sm149)(sm149)(sm149)(sm149)(sm149)(sm149)(sm149)( sm149)(sm149)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)