(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرلک توی آلبوم رومی 2 ترکونده ، آبروی چیو برده الدنگ
این پاپه، سنتی کجا بود
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرلک توی آلبوم رومی 2 ترکونده ، آبروی چیو برده الدنگ
این پاپه، سنتی کجا بود
قبول کن مزخرفه دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شب میبینمتون ... (sm50)
سرلک فقط یه آلبوم خوب داره که اونم ظهیر تشریف داره بقیه آلبوماش مزخرفی بیش نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ ب...رینه تو این پاپ ، که این عقب افتاده ها شدن گنده هاش
همینو اگه زندوکیلی میخوند میترکوند ...
نمیخوام دخالت کنم به هر حال تعصب دارین ... ولی من که ملودی نشنیدم ! دکلمه ی یکنواخت بود ! پایین و اوج نداشتنقل قول:
(sm77) کدوم ملودی قمیشی آخه اینجوریه ؟!؟!؟!؟!
ذائقه موسیقی ملت عوض شده ینی عوضش کردن به ملت اسکل توجه نکن
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)دیگه تا اینجا نمیرن جلو میترسننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که کوبیدن ها جواب نداد و آقا شیکه سوخت ، دور جدید حملات فشار با فرمان آغاشون به حسن چاخان شروع شده با رمز : عاتش به اختیال
چرا اینجوری خونده فقط ادم میگه بشینم شعرو خودم بخونم خیلی خوبه این صفا
یکی از مزخرف ترین کارایی که تا الان شنیدم تشریف داره ...