(sm59)هر روزی که شاد باشی تولدتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)هر روزی که شاد باشی تولدتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای علی اصحابی دوس دارم حیف که تو سرش مغز نیست گچه(sm25)
با انتخاب های درست میتونست با این صدا و توانایی ایرانو بترکونه ولی الان کارش به EP دادن کشیده(sm25)
اگه تو نباشی ازم جدا شی غم دنیا سرم میاد(sm1)
منم دوسش دارم مخصوصا اهنگ شب اول جدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نزدیکی به من که ارومه دلم(sm118) عاشق کوشانم دیگه
(sm70)نشنیدم یا یادم نیسنقل قول:
دیدن تو واسه من زندگی دوباره بود
روی ماه تو امید من بی ستاره بود(sm1)
برو گوش کن با امین عطایی خوندهنقل قول: