یعنی چی ناپدید شده.اون صبحونشم اینجا میخورد که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چی ناپدید شده.اون صبحونشم اینجا میخورد که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)بشین فول دیسکوگرافی رضا یزدانیو بزن(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تو فکرشم ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به آلبوم ریدیوهد (sm50)
جریانساز راک بود این آلبوم تو سال 1997 که بازسازی شد الان با 3 تراک جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راک فقط حضرت استاد رضا یزدانی ... (sm50)
ریدی بابا جم کن خودتو (sm2)
یه کم راک گوش بده ببین چه خبره(sm70)
در انتظار آلبوم ایمجین دراگونز
شاید امروز شاید فردا
(sm173)
به مقدسات من توهین نکن ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون آلبومی که بهت گفتم بزنی و زدی رو گوش کن تا متوجه بشی من چه سلیقه ی نابی دارم (sm59)
در ضمن عشق پونزده سالگی مال تاتر تشریف داره و تو آلبوم به جز این کار خبری از علیرضا افکاری و سعید زمانی نیست ... (به سلامتی و مبارکی ...)
آلبوم استاد فرشید اعرابی هم این ماه میاد ...(sm50)