یه چنتا صفحه اینستاگرام این خبرو زدن(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
پایان سینمای بازیگر محوره برای من (sm81)(sm81)(sm81)
من یکی از ارزوهام این بود که ببینم دنیل اسکار چهارم رو بگیره و مریل استریپ رو پشت سر بذاره(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چنتا صفحه اینستاگرام این خبرو زدن(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
پایان سینمای بازیگر محوره برای من (sm81)(sm81)(sm81)
من یکی از ارزوهام این بود که ببینم دنیل اسکار چهارم رو بگیره و مریل استریپ رو پشت سر بذاره(sm74)
درسته کمپانی نداریم ولی عوضش وزارت ارشاد داریم که خودش وارنر برادرز تشریف داره در حال حاضرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفت درسته ولی نباید استعداد و بازیگری کارگردان رو ندیده گرفت ، همون راننده تاکسی رو شاید اگه کسی دیگه میساخت و دنیرو هم بازی میکرد اینجوری موندگار نمیشد
خودش ، تو یه بیانیه یک خطی ، افسانه رو تموم کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسامبر فیلم آخرش میاد که پاول توماس اندرسون ساختهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Phantom Thread
نه متوجه حرفت هستم کاملا هم موافقم حرفمون یکیه. منم همینطوره نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا عجب شاهکاری زده ایمیجین دراگونز (sm118)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بچه ها فریال تو اکادمی گوگوش بود یا استیج ؟
کودوم دوره ؟
به تو چه(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
این ترک گنگ آپی که توی خشن 8 هم بود عجب میره رو مخا