دیگه بدتر سربازی هم نرفتی الان 3 اضافه هم رفته تو پاچت + 30 تومن عطر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه بدتر سربازی هم نرفتی الان 3 اضافه هم رفته تو پاچت + 30 تومن عطر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا اراک حرف های من را از اینترنت مخابرات میبینید(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم از رو ناخناي من (sm2)شك دارم منشيه رو هم ديده باشه پوستر موستري چيزي پشت ويترين ديده (sm2)
با حوصله میخونه بچه دیگه پزشکی اگه اگه اگه قبول بشه خدا یاری کنه این دخترهای دانشگاه هم دست از سرش بردارن 18 ترمه تموم میکنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سربازی رو معاف شدم دلبرکم ! پاهامو تو بچگی جراحی کردم پای چپم پلاتین داره به خاطر همین معاف شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مغرت که پلاتین نذاشتن (sm2)نقل قول:
بفرمایین گیلاس (sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قدیم گفتن مامان رو ببین و دخترشو بگیر (sm59)نقل قول:
پوستر کجا بود این مانکنهای فروشگاه با منشی اشتباه گرفته(sm2)نقل قول:
این رسول دیگه اخرشه از رو ناخن مادر دختر میپسنده(sm2)
به خاطر همون جراحی که تو بچگی داشتم دو سال دیر تر رفتم مدرسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]