(sm2)خانم منشی هم چشماش شهلا بود اونم مواد میزد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)خانم منشی هم چشماش شهلا بود اونم مواد میزد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نصفه شب خواب نداری فوضولی میکنی اینجا؟(sm2)
ببند بوزینه من 9 تازه خوابیدم ..
شهریار - گیتار سرخنقل قول:
رضا یزدانی - ادامه بده
محمد اصفهانی - بوی باران
سامان جلیلی - حرف دلم
روزبه نعمت الهی - زخم
اینا خیلی دوست دارم حداقل تو روز هر کدوم رو کم کم سه بار گوش میدم
درکه دیگه آلبومو دان کنم ..
کمتر بزن رو خوابت تاثیر گذاشته(sm2)(sm2)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای وای وای این دیگه چه مدلشه ... (sm2)
تازگیا یه کمی مشکوکیا
میگم بت کجا میری
میگی همین نزدیکیا ...
خب خفه شین من 2 تا آلبومو یه دور پلی کردم ..
به شدت کرسی شعر خونده
از نظر ترانه که کلا پرته و چیزی به نام ترانه نداره چارتا دری وری سر هم کرده
وکال هم که کلا انگار داره زمزه می کنه هیچ قدرتی نداره
کله کـــیری گوش بده خب چیکاره بچه ها داری دلشون میخواد حرف بزنن(sm2)
«ه من باید گوش بدم نظرمو بگم اینجا ببند ..
خب تر ک 1 که من نفهمیدم اصا شی داره میگه ..
توقعی بیجایی از خوندنش داری ایشون که حرفه ای خواننده نشده تو عروسی ها میخونده دری به تخته خورده معروف شده - ولی نسبت به خواننده های حال حاضر کارش خیلی بهتر از خیلی هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکی بیا ترافیک منو پس بده ..
سینجول چون هم اسم سینجول منی از این به بعد تورو ملقب میکنم به پَنگول که من قاطی نکنم(sm2)
همین احمدوند بنده خدا میگف یکی آرزوهای بزرگ من داشتن هواپیما شخصیه ..
لا ریب فیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن
خارخاسک شوخی ندارم تو این زمینه خیلی جرات کردی همین قدم دیگه ادامه نده ..
میلاد نه نگو که خیلی کس شعر میخونه چطوری میگی بهتره روبراهه
(sm27)
ترانه اش به ریتمش خیلی بیشتر از رو به راه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی جنبه منکه یوزر سینجولم دادم خودت همش ماله خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)اصلا قدرت نداره صداش ! انگاره داره زمزمه می کنه کنار این زمزه هم چارتا هارمونی اضافه کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ترانه هم که کلا نداره ! اینجور خواننده ها شعر و ترانه ندارن کلا کلام دارن
خواننده آلبوم میده باید چیزی بخونه که آلبوم قبلیش نداشته ! یه چیز جدیدی رو کنه
میلاد و بچه ها کودوم ترک های این آلبوم جدیده که من حتی اسم طرف رو دفه اولمه دارم میشنوم راضی کنندس ؟ بهترین تراک هاش کودومان
الان به غیر از چاوشی ، یزدانی ، فریدون آسرایی ، مهدی یراحی و یکی دوتای دیگه کی ترانه داره که ایشون باید داشته باشه - آلبوم واسه رنج سنی زیر 20 ساله دیگهنقل قول:
تراک 5 خوب بود.
تراک 6 و 10 عالی بودن عالی، ممنون از همه ی رفقا.
(sm2)این دیگه زیر 16 سال خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم از هیچکدومش خوشت بیاد ولی حالم بده قابل تحملتر از بقیشونهنقل قول:
یراحیو جدا کن از بقیه این مقواها(sm2)نقل قول:
بنیامین واسه زیر 16 سال میخونه هیشکی نمیتونه حتی نزدیک این رنج بشه ثبت شده به اسم بنیامین (sm2)نقل قول:
دارم ترانه هایی که اجرا میکنن رو میگم - هیشکی تو ایران در حد و اندازه چاوشی نیست ، یزدانی هم که بحثش جداست - انصافا ترانه هایی که فریدون میخونه خیلی خوبه خیلی بیش از حد خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون سبکش استریته و با سردار قلم کار می کنهنقل قول:
فریدونم قبول دارم ولی فقط تا البومش.این تک ترکایی که داده به قدری کس شعره که دیلیتشون کردم.ولی کلا کیفیت کاره یراحی از همشون بالاترهنقل قول:
اون قدیم یه شبکه ای راه افتاده بود به اسم ایرانیان مال سمیر زند بود و رضا رشید پور هم اونجا براش کار میکرد - سردار قلم و سمیر زند و ایمان قیاسی یه برنامه داشتن که توش سردار قلم درس ترانه نویسی میداد ، سمیر زند درس خوانندگی میداد ، ایمان قیاسی هم درس موسیقی میداد (sm2)نقل قول:
تو اینستا خبری ازش نیست.عجیبه(sm2)
تک تراکایی که اکثرا ازش پخش میشه کارای قدیمیشه که با تنظیم جدید پخش میکنه - یراحی با آدمای درستی کار میکنه که اینجوری شدهنقل قول:
کابوسی از این بدتر وجود نداره (sm2)نقل قول:
از این ایمان قیاسی انقدر بدم میاد ! تا دیوروز آویزون چاوشی بود حالا آدم شده واسه من
خدارو هزاران مرتبه شکر که چاوشی با امثال قیاسی قطع رابطه کرد
از دور و بری های چاوشی فقط شهاب اکبری و حسین صفا ، بقیه فقط واسه بزرگ کردن خودشون اعلام حضور میکردننقل قول:
این کلیپه که با زمانی نشستن پا تنظیم یه اهنگه رو دیدی.یه قسمت تو بک گراند یه زنه یه اوایی میخونه ادم مو به بدنش سیخ میشه(sm25)نقل قول: