(sm168)
Howl 2010
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm168)
Howl 2010
(sm50)
واااااااااااای
با یه بوسه عاشقم کرد (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
اینک در جهان بی برگی
تقاص می کشد
این عشق پسا مرگی . . . (sm50)
محمد علی سپانلو . . . (sm172)
میلادی . . . (sm74)
آرام خاچاطوریان . . . (sm50)
یک صبحانه ی معمولی ی ژاپنی . . . (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-- از صبحانه خوردن چی یادته !؟
++ فقط دعوای شب قبلش . . . (sm172)
با دفتر نقاشی نمی شه شرکت والت دیزنی شد . . . (sm50)
بگیرید بخوابید
می ترسم فصل من سر بیاد
کاری ازم بر نیاد
می ترسم سال های سال از من
آوازی بر نیاد . . .(sm50)
تمام زنده گی یه سوءِ تفاهم زشت بود . . . (sm27)
(sm50)
(sm50)
نون پنیر نداره بدرد نمیخوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)
(sm50)
آواتارتو ج-ن-د-ه کردی رسما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) بالاخره باید به فکر دوستام هم باشم دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نیستیمم انگار هستیم . . . (sm50)
سنگ داریم قد حبه قند
پودر میشه
لاین میشه
بالا لثه تهش . . . (sm59)
پودر میشه
لاین میشه . . . (sm50)
- (sm50)
عشق فقط یک کلمه ست روی لبهای همه ست ٬ اما عشق من و تو یه حکایت دیگه ست
(sm50)
چقدر سخته عاشق کسی بشی ولی نتونی هرگز بهش بگی* عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
(sm50)
(sm50)
تو کاری با دلم کردی، که فکرشم نمی کردم (sm50)
سهند سیلام(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی؟
سهند یه سریال هست هر چی میگردم کیفیت بالاتر از 480 ندیدم میشه برام پیدا کنی؟ مرسی.
دو فصل داره این لینک فصل اولش هست:
سلوم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اینکه اکثر سایتا برداشتن این سریالو...
من از فردا دانلود میگرفتم الان دیدم نیست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یسری سایت 720 گذاشتن ولی باید اشتراک ویژه باید بخری. خلاصه شرمنده (sm25)
(sm50)
یکی از بهترین آلبوم های موسیقی از زمان ماد ها تا کنون . . . (sm59)
پدر کینگ رام . . . (sm172)