سینجول بیا بگو چه کنم عصر دانلود رو
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول بیا بگو چه کنم عصر دانلود رو
از اونجایی که من اشپزیم خیلی خوبه (جدی) یه چندتا فوت کوزه گری بهتون یادبدم.ما تو اصفهان جوجه معمولی رو اینطوری درست میکنیم اکثرا:
جوجه+پیاز خرد شده+فلفل دلمه ای خورد شده میتونه باشه میتونه نباشه+ماست+ابلیمو+یه ذره روغن مایع.
این شد مواد.حالا شما میتونید بجای ابلیمو از اب سیرترشی استفاده کنید که جوجه رو 200% خوشمزه تر میکنه حتما امتحان کنید
یه جوجه ماستی هم داریم که ماست چکیده یا موسیر فراوون میخواد که اموزشوو میذارم برای بعد در این مقال نمیگنجد
آفرین موکل ...
پختشم قلق داره ها.بجای 2 جهت باید از 4 جهت بپزید.چپ و راست سیخ یکی 5 دقیقه رو به ذغال قراربگیرن کافیه. سیخارو چپ و راست کنید و به هم تکیه شون بدید قشنگ وایمیسن
در اینده ای نه چندان دور یه تاپیک اشپزی میزنم این دیوثا منو دست کم گرفتن ولی تو حتما گوش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم اشترم یه انجمن تحت عنوان : آشپزی و شیرینی پزی درسته بکنه تو قسمت شیرینی پزی رو دست بگیر من اشپزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره میدونی این دختر مختر بی عرضه ها چقدر تو گوگل برای اموزش سرچ میکنن؟ جذب دخترارو بالا میبریم(sm2)
هر چی بگی همونه ، من حاضرم تن به هر کاری بدم ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی اینه اشترم دیوث بازی درمیاره تعامل و همکاری نمیکنه وگرنه من اینجارو تبدیل میکردم به گلستاننقل قول:
یه انجمنایی هست که مربوط به زنان و اینا میشه برو ببین چه خبره از یوزر داره میترکه اشترم اگه بذاره من قسمتی از اونا رو هدف قرار میدم(sm2)(sm2)
میلی تو با اشترم رایزنی بکن من برم به کارام برسم
هم باید انجمنشو بزنه هم تگ رنگی صورتی بهمون بده به عنوان مدیران قسمت اشپزی(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)