(sm50)شهاب و حسین خیلی با معرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه یه دوره ای فقط می مونن
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)شهاب و حسین خیلی با معرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه یه دوره ای فقط می مونن
ولی از آلبوم شادی خیلی بهترِ
فرداشب برای اولین بار در کنسرت تهران استاد رضا یزدانی ترانه ی بارونی و تیک آف رو اجرا میکنه ... (sm88)
فرداشب علیرضا روزگار اینجا کنسرت داره (sm120)
کنسرتو ول کن بریم بخوابیم
واقعا که انتظار آلبوم شاهزاده خواب رو ازمون گرفته بود ... (sm120)
40مگ خرج این آلبوم کردم (sm81)
در گفتگوی اختصاصی کارگردان «خندوانه» با سایت «موسیقی ما» مطرح شد:
رامبد جوان: به زودی موزیک ویدئوی محسن جاوشی برای خندوانه رونمایی میشود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامبد جوان در انتهای صحبت های خود نیز درباره زمان قابل پیش بینی برای انتشار این اثر گفت: «من هفته گذشته به خود محسن چاوشی گفتم که حتما این هفته پنج شنبه پخش می شود و متاسفانه نرسیدیم و من بد قول شدم. پس الان هم چون نمی خواهم بد قول شوم، تاریخی اعلام نمیکنم. امیدوارم طرفداران چاوشی ما را هول نکنند. ولی صد در صد قول می دهم این اثر در بهترین حالت ممکن و با بهترین موزیک ویدئو منتشر خواهد شد و قطعا در اولین موقعیت این اتفاق میافتد.»
اینم از اون حرفاس که فقط از پس میلاد بر میاد (sm2)نقل قول:
تو چرا انقد غیض داری نسبت به شادمهر
جان من هرچه دل تنگت میخواد بگو در مورد شادمهر ببینم چرا تو انقد ازش بدت میاد
تیزر محمد علیزاده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث کرد دلاور نشکن از دشمن.... (sm50)
مودم اینترنت شبانه ردیف شد (sm118)
ماهان بهرام خان
ترس (sm118)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
✅ درباره کاور "زندان" :
.
- ققنوس
- رقصان
- حیات دوباره
.
✅ ققنوس ، پرنده مقدّس افسانهای و مرغی نادر و تنهاست و جفتی و زایشی ندارد. اما هر هزار سال، بر تودهای بزرگ از هیزم بال میگشاید و "آواز میخواند" و چون از آواز خویش به "وجد و اشتیاق" آمد، به منقار خویش آتشی میافروزد و با سوختن در آتش تخمی از وی پدید میآید که بلافاصله آتش میگیرد و میسوزد و "از خاکستر آن ققنوسی دیگر متولد میشود". .
ققنوس در اغلب فرهنگها نماد جاودانگی و عمر دگربار تلقی شده است (مفهوم مدنظر محسن از قطعه زندان)!
.
✅ در کاور زندان، همان تعریفی که در بالا از ققنوس و حیاتِ دوباره ارائه شد، وجود دارد.
حتی به اینکه ققنوس می رقصد و آواز می خواند هم اشاره شده است که تلفیق هوشمندانه ی ترسیمِ رقصِ سیمرغ و رقصِ سماع، جای بسی تحسین دارد...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچند که برداشت آزاده اما اون نماد سیمرغه
اقا کسی از اتوران سر در میاره
هر کاری میکنم ردیف نمیشه
بوگو ..
کوشان ریده (sm2)
یاران چه غریبانه رفته از این تاپیک ..
کاسکش 6 تا الگوریتم داره فقط .. (sm3)
(sm74)
ببین همه کارشو میکنم اتو رانو که با برنامه درست میکنم
بعدش چجوری فایلامو بهش بشناسونم
گرفتی چی میگم؟
مثلا اینستال فایلو بزنی بره برا نصب
یا وب سایت و میزنی بره تو سایت
یا بروز بره تو سی دی
همینجوری دیگه
فن شاهزاده (sm2)
(sm50)
با شه برنامه ای درس کردی اوتورانتو !?؟!
سری جواب بده کار دارم ..
AutoRun Pro Enterprise
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینجا اینه که فن نما بازی زیاد شده مثلا به خواننده مورد علاقه طرف بگی (تو) طرف انگار فحش خوار و مادر کشیدی به طرف.من اصلا اهمیتی به این کارا نمیدم نه خواننده ایرانی نه خارجی.موزیک فقط یه سرگرمیه برای توی ماشینم،موقعی که میخوام یه چیزی درست کنم یا تو خونه دستم بنده میخوام تمرکز کنم یا مثلا تو هواپیما و.....
فقط سرگرمیه نه چیزه بیشتر.وقتی یه موزیکی گوش میدم خوشم میاد گوش میدم کاری ندارم کی خونده کِی خونده.حالا بعضیا رو طولانی مدت گوش میدم بعضیا هم کوتاه مدت.
حالا این جریان احمدوند هم که از دیشب راه انداختیم برای تنوع بود بچه ها بگن بخندن من خودم به شخصه بحثه این شاهزاده رو راه انداختم بگیم بخندیم.مگه هر روز البوم میاد که بخوایم ازین کارا بکنیم منم که درکل اینجا نیستم حالا یه چند روزه اومدم بازم میرم.
از اون طرفم.دمه احمدوند گرم.دمش گرم.انرژی گذاشته،پول خرج کرده،وقت گذاشته موزیک خونده.من و تو هم مفتی دانلود میکنیم گوش میدیم منتی به سرش نداریم.البته من که سی دی شو میخرم.همین خواننده جوونا نبودن الان هنوز باید قاسم افشار و کویتی پور گوش میدادیم.
در کل اینقدر جدی نگیرید مسائل رو و از زندگی لذت ببرید
ضربه خوردیم وشکستیم و نگفتیم چرا؟!
ما دهان از گله بستیم و نگفتیم چرا؟!
جای "بنشین" و "بفرما" "بتمرگی" گفتند
ما شنیدیم و نشستیم و نگفتیم چرا؟
"تو" نگفتیم و "شمایی" نشنیدیم و هنوز
ساده مثل کف دستیم و نگفتیم چرا؟!
دل سپردیم به آن "دال" سر دشمن و دوست
دشمن و دوست پرستیم و نگفتیم چرا؟
چه "چراها" که شنیدیم و ندانیم چرا
ما همین بوده و هستیم و نگفتیم چرا؟!
دل کوچولو...(sm50)
از قهر تو خستم ... (sm50)
میلاد
بلی ...
بریم حاله ایسودا رو بگیریم؟(sm2)(sm2)(sm2)
بریم ...
نیست
توقع من از کسی مثل شادی خیلی بیشتر از خوندن این مضخرفاتیه که الان شروع کرده به خوندنشون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]