اربابِ ما دستاش مثِ دستایِ کارگراست
بی ارزش وُ توُ خالیِ الماسِ بامِ جهان
(sm102)
نمایش نسخه قابل چاپ
اربابِ ما دستاش مثِ دستایِ کارگراست
بی ارزش وُ توُ خالیِ الماسِ بامِ جهان
(sm102)
تا وقتی زنده ای داری کام به جهان میدی
از دستِ تاریخ هیچ راهِ فراری نیست
توُ دایره سرازیریم،
ما حافظِ فراگیریم
اما روح میشه دلیل رایجِ دراویشی
(sm88)
(sm50)
بی جنبه رو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میخواستم برم ازت تشکر کنم یوزه بقاله سره کوچه هم میتونه بره تو اون تاپیک ماله من خار داشت فقط؟(sm2)
برای این میگم یوزرو دستکاری کردی چون قبلا توش رفتم الان یوزرمو عینه این جدیدا کردی
نکن دیوث زشته
طومار نوشتم میگی اینجور نیست؟ کجاشو میگی اینجور نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو که اون مازیار کسخله هم میدونه میگم من قبلا داشتم الان ندارم چرا انگولک میکنی یوزرونقل قول:
پس اینطور(sm2)نقل قول:
مجید کاظمی با اون صدای خنثی
و شعر های استاد که بمبِ
چرا واقعا
یه 5 دقیقه نشستم ببینم این مسابقه عندوانه چیه خداییش حالم بهم خورد من نمیدونم سینجولو و الی و ..... چطوری میشینن پا این برنامه ی دره پیت
اشترمنقل قول: