(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی رضا یک عکس از خودت بذار اگه خوب چیزی بودی یکی می سازم خودم فالوت می کنم (sm19)
یادم نمی آد کدوم دانشگاه بودی؟نقل قول:
شرمنده با شاهرخ قاطی کردمت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm50)از هر چه رفاقت است من بیزارم
بیزار ز چهره های مردم دارم
بیچاره کسی که ناکسانند کسش
خوشبخت منم من که خدا شد یارم (sm50)
شور و هیجان زمان البوم طرفدار نیست(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها ممکنه حالا نابینا باشن و هنر بعضی های دیگه نظیر شادمهر را نتونن ببینن یا نخوان قبول کنن
هر کی ندونه انگار حالا ایشون چه شخصیت بزرگیه خودش با ارفاق در حد معمولی هم به حساب نمیاد (sm70)
تو هم ک فقط آیه یاس میخونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم ک فقط آیه یاس میخونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]