@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
تقدیم به صابر و دوستان هنرمند (با عرض پوزش شاید جاش اینجا نباشه.)
یک حفت کفش اثر ون گوگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این کار خودت بود ؟ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالاری بله اگر قابل بدونید (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هادی جان ما که قابل نیستم آیت الله سعیدی امام جمعه ی قم خرته
(sm2)نوکرم والا من فک کردم امیر درست کرده .. خوشم اومد ایول . (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه حقیقت امیر نمیرسه به این بخش که آپدیت کنه با هم قرار اوکیش کنیم من طرحشو بزنم بدم فقط امیر بزاره چندتا نمونه از داریوش فرستادم براش تایید کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپدیت آلبوم های خارجی آلبوم های ایرانی کاورها آپ کردن استیج کلی وقت میگیرن من هم چون دیوونه ای این تاپیک کاورشات ها بودم و چون کلاس کاریه حرفه ای داشت به امیر هم گفتم انصافا حیف این بخش غیر فعال بشه حداقل یک ماه یک کاورشات بزنیم خیلی عالی میشه امیر هم که بزرگی کرد و قبول کرد (sm50)
ادامه دادن فقط کار مکارم هستش جوان (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکارم نمیشناسم تراپ میشناسم(sm50)نقل قول:
نقل قول:
واقعا خیلیییییییییییییی خوب میشه(sm10)
دمت گرم رسول . (sm19)
بچه ها لینکِ آرشیو نقّاشی های " سالوادور دالی " رو اگه خواستین به من یا رسول پیام بدین . (sm10)