(sm2)کامنت اولی شاتلی دریاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)کامنت اولی شاتلی دریاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
ذوب شدن دمپایی در گرمای طاقتفرسای اهواز
دختر استندآپ دلقکی ، بی شباهت به اون مجری چادریه نیست فک کردم خواهر اونه (sm2)چی گفته تو تیلفیزیون عبدلی تی وی ناظر پخش کجا بوده(sm2)
اون موقع ها پدربزرگ طرف قناد بوده فامیلیش شده قناد و ... من موندم پدربزرگ سوشا مکانی چیکاره بوده (sm2)
الله اکبر الله اکبر الله اکبر
در قرارداد ذکر شده که حق بنده به عنوان کاشف استعداد وی باید پرداخت شود (sm120)
(sm54)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم سر کوچه دیدم پدربزرگم تنها نشسته داره تو خلوت خودش نم نم گریه می کنه
نابود شدم
روزای آخرشه (sm50)(sm81)
(sm74)
نیکول جان 39 ساله شد
(sm127)