دلم خواست از خونه بیرون زدم
دلم خواست زیر بارون زدم
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم خواست از خونه بیرون زدم
دلم خواست زیر بارون زدم
میلاد پخ شد(sm59)
بپا ور نپری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته پیش بینیش (sm21) شورله هم مصدوم شده و نمیرسه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا با اختلاف 1یا 2 گل ببرن(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هواشو داشته باش (sm120)
عکستو برا منم پخ کن(sm120)نقل قول:
ملی و پری ور میپرن ، احتیاجی به من نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان شرمنده گاهی باهات شوخی میکنیمنقل قول:
در حد نیستیم بخوایم گوه خوری کنیم (sm2)
میلاد از پیاده رو برو پسرم میدونم گرخیدی ! (sm30)
وقتی بوی پول میاد همه امادن اتلتیکو مادرید هم درخواست بازی دوستانه کرده
پرز بخاطر لنگ نمیخواست بیاد اومد که سرمایه گذاری تو ایران انجام بده
فهمیدن خیلی راحت میشه از ایران پول کند و برد
(sm120)
من سه بار گفتم فاک مسی فرستاد توهم بگو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو دیدی تو رو هم کشیدن تو دار و دسته خودشون ! (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردا یکیشون عکسشونو پخ نکردم برام (sm120)
میخوای بدم امیر بزنه سر در سایت(sm120)
الان پخ میکنم (sm176)
تو گو نخور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصاحبه کارلو رو خوندی؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک رونالدو فاک رونالدو فاک رونالدو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جسن صندوق پخت پره
(sm174)نقل قول:
گرخیدی ؟(sm2)نقل قول:
میخوای واسه تو هم بفرستم ؟(sm120) فقط نگی اشتباه گرفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد تو هم پخ کن ببینیم چند چندیم (sm120)
بپر روشنقل قول:
اخه مصاحبه مترسک خوندن داره(sm3)
میگه همه نقل و انتقالات با نظر من انجام شد(sm2)
(sm77) خالیهنقل قول:
دوباره بفرست(sm176)
با مویی ؟! (sm2)نقل قول:
(sm10)فیلم جدید سوفی ترنر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک هم بذار خو (sm10)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ده خیا تمدید قرارداشو عقب انداخته(sm3)
کاش اسمیر بگوویچ رو بخره پرز دیوث(sm3)
میگن ماتیا پرین دروازبان جنوا هم رفت تو لیست خرید(sm120)ولی دوس دارم بره میلان(sm118)
پخ شدنقل قول:
مینا ، احسان
پوزش (sm25)
(sm2)
احسان باز که اشتباه گرفتی (sm2)
بازی فرانسه شروع شد(sm50)
نه بابا با میلاد و شیما بودم (sm120)نقل قول:
(sm171)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا به من اشاره کردی ؟!نقل قول:
پخ رو جواب کن !
[QUOTE=mohammad;167265]ده خیا تمدید قرارداشو عقب انداخته(sm3)
کاش اسمیر بگوویچ رو بخره پرز دیوث(sm3)
میگن ماتیا پرین دروازبان جنوا هم رفت تو لیست خرید(sm120)ولی دوس دارم بره میلان(sm118)[/QUOTE
دخیا با ون خال صحبت کرده و راضی شده که قرارداد 4 ساله امضا کنه
جواب شد (sm176)نقل قول:
بابا خوشتیپ (sm176)
احسان خالی کن صندوقو (sm2)
دروغگو نگو ! (sm25)نقل قول:
[QUOTE=MrCrow;167282]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحال میشم(sm10)