من می باس برم
زنگ بزن آژانس . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من می باس برم
زنگ بزن آژانس . . . (sm50)
(sm50)
کویر باور (sm50)
یه درخت خشک و بی برگ میون کویر داغ
توی ته مونده ذهنش نقش پر رنگ یه باغ
شاخه سبز خیالش سر به آسمون کشید
برو دوشش همه پر شد ز اقاقی سفید
زیر سایه خیالی کم کَمک چشماشو بست
دید دوتا کفتر چاهی روی شاخه هاش نشست
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت با داریوش شایگان شروع شد . . . (sm81) (sm127) (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغض کردن نامجو . . . (sm172)
این که زاده ی آسیایی رو می گن جبر جغرافیایی . . . (sm27)
(sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خیلی مسخره اس قدیما با 6 7 میلیون یه پراید میخریدی حالا بزور یه گوشی خوب میشه خرید..(sm120)
(sm85)
(sm50)
(sm50)
شما که مریض عاشقی هستید و ادعای جنون دارید
مرا به خاطر آورید که خیراتم خیر جنون شد . . . (sm50)
محمد علی سپانلو - منظومه ی خانوم زمان . . . (sm50)
خانوم زمان . . . (sm74)
توام سیخ کردیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
درکت می کنم (sm2) هم دردیم (sm51)
مارتیک . . . (sm50)(sm127) (sm50)
کتاب دراب مخدوش محسن نامجو هنوز روی نت نیومده . . . (sm50)
کتاب چهار مقاله هم که برای خرید داخل ایران نیست . . . (sm172)
ایران . . . (sm81) (sm3) (sm81)
مرز فرو پاشی ی اجتماعی رو سال ها ست که رد کردیم . . . (sm50)
وسط فرو پاشی ایم . . . (sm50)
(sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام، سهند یه چند تا آهنگ شاد از خواننده های قدیمی معرفی می کنی؟
به زمان احتیاج دارم...
به چیزی که بیشتر از هر چیزی، بیشتر تلف شده...
(sm172)
اصلا باورم نمیشه این همه شباهت سه نقطه (sm50)
چطوری مردِ مومن (sm2)
(sm59)
این همه حرص و طمع برای چیست
آخه این دنیا مگه سرای كیست
(sm19)
دیوث شوخی می کنم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم ولی نه زیاد دلم ممه میخواد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چطوری؟
کمبود جنس آهنگ شاد دارم بهم برسونید..(sm50)(sm70)
خودم الان پلی کردم