خب پس خف بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب پس خف بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلش یکی دو تا پنالت دیگه نگرفت ، اینو نمیتونس نگیره
اجازه بده قانع نشم (sm2)
(sm70)به من ثابت نشده کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خوشگله یبارم نشده از رنج سنی پایین 20 سال بیا بیرون همی اکبرو قانع کن پنالتی نبود (sm2)
مگه من چیکارت کردم ؟ (sm54)نقل قول:
(sm2)اشترم
آلبوم فوق العاده زیبای حسین تهی به نام تهی ...| Exclusive |
این آلبوم شمال تک اهنگ های منتشر شده می باشد
مهم نیس (sm70)نقل قول:
(sm30)اینقد به رشتیا حساس شدی
(sm120)تو اون صفه غیر من و امیرالمومنین فقط تو بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]