جاده بهانه است ، مقصود چشم توست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جاده بهانه است ، مقصود چشم توست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میرم تهران ... بعد از سالها میخوام واسه یه مدت برم یه جای خارج از اراک ...
تلگرام بیا
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ففر دوباره 17 میاد اراک ... (sm2)
تا الان 3 بار اومده
اکثر بلیطاش هم فروخته شده (یه همچین شهر کمیکی داریم ما)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm118)ارسنال مساوی کرده دیروز گفتم احتمال ریدنش هس (sm120)
(sm2)سه صفر عقب بوده جبران کرده
(sm50)با تموم جاده ها عطر تو هست
(sm50)از تنب کوچک و بزرگ و ابوموسی
به زبان مادری فریاد خواهم زد(sm50)
(sm50)ناگفته حافظ ناظری
(sm1)(sm1)(sm1)
(sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن بسوزه(sm120)
(sm120)عاشق کیروشم
دمش گرم (sm120)
ینی طوری سوزوند که(sm120)
The Ways - Parseh
به به (sm50)
اسم اهنگو باس میذاشت یادته
(sm50)
این چیه دیگه هیچکس . (sm138)
ففر دیشب با ایمان قیاسی مصاحبه کرده از موزن تعریف کرده ..
کل مصاحبه کیفیت پایین 30 مگ ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
الی هستی؟! (sm120)
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من ... (sm50)
این بنیامین رسما خول شده رفته.
تموم شد رفت دورانش.
آهنگ پریزادش واقعا مسخره ست.
فقط چنگیز(sm81)
جز پلی لیست اهنگامه همیشه
من میزنم حافظم زیاد میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همون صنعت موسیقی ایرانو روی نت اپلود کنی و باعث نابودیش بشی بسه دیگه وارد بقیه جزئیات نشو (sm70)
خدمتی که امیر به موسیقی ایران کرده هیچکس نکرده... (sm50)(sm120)
مهدیار (sm50)
دکلمه ی اول آهنگ پایان بی آغاز .. (sm74)
صدای موزن فک کن بیاد یه برنامه ای جایی صوبت کنه .. (sm74)
بیش از 700 میلیون از گوشی های چینی که از سیستم عامل Android استفاده میکنند آلوده به BackDoor شده اند !
عزیزم چقد تلخ کام من از تو .. (sm50)