(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومای رپ با کیفیت کجا میشه گیر اورد مثلا البومای هیچکس و پیشرو (sm98)
(sm74) خدا کنه به گوش مدیرای hbo برسه شاهنامه رو سریال کنن
Fans see comparisons between such fantasy worlds and seminal Iranian works of literature such as the “Shahnameh” poem by the Persian poet Ferdowsi, written between 977 and 1010 CE, and pre-Islamic folklore
(sm120) کیا یادشونه من چن سال پیش تو فیس یه پست زدم ایشالله شاهنامه سریال شه دستشون بالا (sm2)خوشم میاد هر چی میگم احتمال بوجود اومدنش زیاد میشه
(sm118)فکرشو بکن سیمرغ رو هالیوود درس کنه یا ضحاک یا سهراب ! چه شوددددد(sm1)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون خاله کریستی رو بسازه من راضیم ، ضحاک و سهراب و تهمینه و رستم و ... پیشکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
IBanez Artist ... (sm59)
چجور زدن تو پای یارو مرده ! پا که شاهرگ نداره من احتمال میدم پلیس از ترس تروریست تیرو بالاتر زده
تخفیفای دیجی که از امروز شروع شده خیلی خوبه. مثلا واسه فردا ps4 رو گذاشته 565 تومن. ولی فکر کنم کلا 4 تا دونه میفروشه ازش و سریع میزنه اتمام موجودی. فقط برد رسانه ای داره.