سلام بچه ها از آریا آرام نژاد خبری ندارین فیس بوک ندارم نمیدونین اهنگ جدیدش چی شد...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها از آریا آرام نژاد خبری ندارین فیس بوک ندارم نمیدونین اهنگ جدیدش چی شد...
یه فایل هایی بود با فرمت .rit هیج جور هم پیداشون نمیشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مشکل جدید پیدا کردم (sm120)سیستم رو که ریست میکنم نمیدونم چرا فولدر هایی که بازکرده بودم باز باشروع کامپیوتر اوناروباز میکنن (sm120)
(sm120) ویروس داری
ویندوز بنصب
انتی ویروس چیزی پیدا نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنی به انتی ویروس کامل میشه اعتماد کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردی با عوض کردن ویندوز ویروس ها پاک میشن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی هنگ کرد (sm120)
99 درصد ویروس ها با نصب ویندوز پاک میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر اینکه تو سکتور 0 هارد باشن (sm120)
هاردت فاسد شده (sm30)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منظورت ترک عمو خسرو بود فک کنم نیومده هنوز (sm29)
ویروس هیچوقت با عوض کردن ویندوز پاک نمیشه فقط به حالت تعلیق در میاد (sm120)نقل قول: