پیام خصوصی کن(sm59) من به کسی نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیام خصوصی کن(sm59) من به کسی نمیگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فداي شما نفسي (sm127)
والا از اين داماد كم توقع بايد ترسيد طفلي خيلي قانعه(sm2)
الان که بیشتر فکر می کنم میبینم دختری که داداش داره مورد مناسبی نیست ! تک فرزند و شاغل خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبم شکست با این حرفت (sm81)نقل قول:
یه همچین وضعیتی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه عجب مادرزن پولاد زرهی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا وکیلی شرمتون نمیشه در حضور من حرف از گرما میزنید؟ (sm98) از رو برید دیگه (sm142)نقل قول:
من از شما میپرسم... حق دارم یا نه؟ (sm25) من اینجا بگم گرمه شما هم بگید گرمه (sm98)نقل قول:
کوفت... ببند (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا شرم؟ فردا عازمِ اهوازم (sm98)
چیو ببندم؟ :|
گربه ها یجوری به آدم نگاه میکنن انگار منتظرن سوارشون شی و تا یه مسیری برسوننت
من که فقط امیدم به دعای اون پیرزنهس که توی بانک براش فیش پر کردم گفت عاقبت بخیر بشی الهی
(sm27)
غم توی خونه ی من هرشبُ مهمونه (sm27)