یه مدت با چیزای ترش حال میکردم مخصوصا بچه بودم خیلی گوجه سبز میخوردم ولی الان نمیدونم چرا بدم میاد از چیزای ترش زیاد گوجه سبز فوق سه تا بردارم(sm25)
الان بیشتر چیزای تند دوست دارم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مدت با چیزای ترش حال میکردم مخصوصا بچه بودم خیلی گوجه سبز میخوردم ولی الان نمیدونم چرا بدم میاد از چیزای ترش زیاد گوجه سبز فوق سه تا بردارم(sm25)
الان بیشتر چیزای تند دوست دارم (sm120)
سال پیش روزای تعطیل از این کرانچی اتشینا میگرفتم با فیلم ترسناک با یه پارچ اب شبا میشستم فیض میبردیم با بچه ها (sm2) یادش بخیر (sm172)
رفاقت ِ بهروز صفاريان و چاوشي، ميتونه بدترين اتفاق ِ زندگي ِ محسن چاوشي باشه (sm2)
فرض كنيد : آهنگ جديد فوق العاده زيبا و شنيدني ِ امير تتلو و محسن چاوشي
آهنگ و تنظيم : بهروز صفاريان
(sm2)
جعفر و شاهین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري داش مهدي (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كم پيدايي
جواب ِ كنكورت اومد ؟
Frame Material بهترین نوعش برای عینک کدومه دوستان اهل فن ؟ (sm120)
مخلص پخلص(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد کنکور دادم یه چی داری هر دفعه بپرسی ازم(sm2)
من چهار سال پيش عينك خريدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت . نگرانتم ميفهمينقل قول:
نگران (sm2)
آهنگ فريدون و آرمين (sm3)
ها یادم نبود(sm2)نقل قول:
تو که از ریشه عینکیییییییییی(sm120)نقل قول:
بله پس چينقل قول:
من نگران همتونم (sm2)
(sm2)نقل قول:
من واسه جواب کنکور بیشتر از این که نگران خودم باشم نگران توام(sm2)نقل قول:
کارلوس کی روش شگفت زده و عصبانی از حرفهای وزیر ورزش ممکن است تصمیم به جدایی از تیم ملی ایران بگیرد. (sm2)
يني سرويس كردن كي روش رو (sm2)
(sm120) نترس من چيزيم نميشهنقل قول:
هر چي شد اطلاع بده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزش 3 گاييد خودشو (sm30)حالا تا يه ماه ميخواد عكس و فيلم بذاره (sm2)
چه كيفيت ِ تخمي يي داره آلبوم بگو نه (sm2)
سیگارتو ...
گیتارتو ...
خارتو ...
(sm50)
انجمن دقیقا شده مثل شبکه ی خبر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
ﺯﻧﯽ ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺷﺖ، هر شب قبل از خواب، ﺑﺎﺑﺖ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ دارد خوشحالیهایش را بنویسد...
یکی ﺍﺯ شبها ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻧﻮﺷﺖ:
ﺧوشحالم ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺐ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﺮﺧﺮ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺭﺍ ﻣﯽﺷﻨﻮﻡ؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ! و در کنار من...
ﺧوشحالم ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮﻢ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺯ ﺷﺴﺘﻦ ﻇﺮﻓﻬﺎ شکایت میکند؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﺑﺎﻧﻬﺎ ﭘﺮﺳﻪ ﻧﻤﯿزﻧﺪ!
ﺧوشحالم ﻛﻪ ﻣﺎﻟﯿﺎﺕ ﻣﯽﭘﺮﺩﺍﺯﻡ؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺷﻐﻞ ﻭ ﺩﺭﺁﻣﺪﯼ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺑﯿﻜﺎﺭ ﻧﯿﺴﺘﻢ!
ﺧوشحالم که ﻟﺒﺎﺳﻬﺎﯾﻢ ﻛﻤﯽ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻏﺬﺍﯼ ﻛﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﺍﺭﻡ!
ﺧوشحالم ﻛﻪ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺭﻭﺯ ﺍﺯ ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺍﺯ ﭘﺎ ﻣﯽﺍﻓﺘﻢ؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺳﺨﺖ ﻛﺎﺭ ﻛﺮﺩﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ!
خوشحالم ﻛﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺯﻣﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﺸﻮﯾﻢ ﻭ ﭘﻨﺠﺮﻩﻫﺎ ﺭﺍ ﺗﻤﯿﺰ ﻛﻨﻢ؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻦ خاﻧﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﻡ!
ﺧوشحالم ﻛﻪ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﻣﯿﺸﻮﻡ؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺁﻭﺭﻡ ﻛﻪ ﺍﮐﺜﺮ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺳﺎﻟﻢ ﻫﺴﺘم!
ﺧوشحالم که ﺧﺮﯾﺪ ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ﺳﺎﻝ، ﺟﯿﺒﻢ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﮑﻨﺪ؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻋﺰﯾﺰﺍﻧﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﺨﺮﻡ!
ﺧوشحالم که ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺯﻧﮓ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﻮﻡ؛ ﺍﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...!
این زن، سعیده قدس، بنیانگذار موسسه خیره محک (حمایت از کودکان سرطانی) و جزو ده زن برتر جهان در سال 2013 می باشد.
(sm50)
(sm2)یه سلام علیک با هم بکنین
(sm50)
حوصله نداشتم بنویسم تاج و تخت یا گیم آو تروندز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون پستای اخرو ببینی زیر نویس میذارم در کل قیف بگیر تو سایت سرچ زیر نویس بزن بیاد متناسب با نسخه دان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورش باحاله (sm120)
تهران که دریا نداره ... (sm118)
(sm3)(sm3)
این کبیری دوباره جو نگیره صلوات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرکت جالبی زده منم میخواستم از عشقم همینجوری خواستگاری کنم ولی یکی عشقمو از من دور کرد(sm74)
احتمالا همونطور که پای ارمین زارعی به اهنگ فریدون باز میشه پای اینا هم به این البوما ! ... (sm120)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی یه فیلم شاخ طنزی ، اکشنی چیزی بده ترجیحا جدید باشه یه بنده خدایی یه فیلمی معرفی کرد سیاه سفید بود نمیدونستم فک کردم رنگدونه های نمایشگرم به گا رفته
تعداد كسانى كه بيرون پريدن از پنجره را به سكوت در برابر تجاوز ترجيح مىدهند بسيار اندك است...
پول حللال تمام مشکلاته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Blackhat (2015)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم بدی نیست چندان هم شاخ نیست به یه بار دیدنش می ارزه از مایکل مان انتظار بیشتری داشتم
موضوعش چیه ؟ اکشنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ِ بابا ، آهنگ بتی رو بزن فردا
فهمیدن تگشون رو برمیدارم (sm2)باید فوتوشاپ هم نصب کنم تو کامپیوتر شرکت (sm2)
در ضمن گوز جوان خیلی باحال بود (sm30) ریدم به خودم از خنده (sm2)(sm2)
باع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه اگر روزي نگاه تو، مونس ِ چشمان ِ من باشد
قلعه ي سنگين ِ تنهايي، چارديوارش ز هم پاشد
(sm50)
نقل قول:
اعتراض هزاران مهابادی خشمگین به مرگ فریناز خسروانی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پی مرگ یک دختر جوان در، هزاران نفر در جلوی هتل محل کار او دست به تظاهرات زدند و هتل را به آتش کشیدند. گفته میشود که یک مامور امنیتی قصد تعرض به این دختر را داشته که این دختر پاکدامن اقدام به فرار از پنجره اتاق هتل کرده و متاسفانه به پایین سقوط کرده است.(sm25)