(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
میلادی (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرض کن سال 1334 توی تهران با یه خانواده ی متوسط به دنیا میومدیم . . .
سال 1354 دقیقاً 20 سال مون بود . . .
یه پولی از این ور و اون ور جور می کردیم . . .
یه شب می رفتیم هتل هیلتون کنسرت گوگوش . . . (sm74)
می گن توی بعضی اجرا های هتل هیلتون واروژان هم فلوت ریکوردر می زده . . . (sm50)
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی به سر مون اومد . . . (sm172)
ما مردم بدی نبودیم . . . (sm50)
فکر کنم یه بار دیگه هم گفتم :
آهنگ بهار بهار ام سال از حمیرا با شعر مسعود امینی ، سیاه ترین ترانه ای می تونست ساخته بشه . . . (sm50)
آدم کشی خودش یه کاره این جا . . . (sm172)
تمام ترانه های آبسورد متال و دد متال انگلیسی رو فراموش کن . . . مسعود امینی رو بچسب . . . (sm50)
دو پنجره . . . (sm228)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی به این فک میکنم کاش زودتر به دنیا میومدم. شایدم باید دیرتر به دنیا میومدم (sm29)
حساب کردم امروز 7 ساعت فیلم و سریال دیدم (sm54)
الانم دارم فوتبال میبینم ...
به امید صعود اینتر (sm50)
قسمت نمیشه انگار (sm172)
(sm169)
مثل همیشه بی حوصله (sm50)
(sm172)
نه عشقی، نه پولی، نه تفریحی، نه ...
- (sm50)
اخرشو باید تغییر میدادی به چقدر کف دستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm2)
نه ممه ای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوتی یادم میاد از فیلم تایتانیک اونجا که رز میاد شیشه رو میشکنه تبر برداره. تو سکانس بعدی شیشه کاملا سالمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saamnc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) ما واقعا با هم چه کردیم...
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3) (sm98) (sm3)
(sm2)
اگه یه روز بری سفر . . . (sm74) (sm127) (sm74)
فرامرز اصلانی . . . (sm50)
وقتی آهنگ پرستو های خسته رو گوش می دم . . . (sm172)
که غبار هر سفر . . . (sm50)
آیا . . . (sm50)
(sm1)
کیفیت فدای کمیت (sm25)نقل قول:
ولی همشو کامل و با حوصله دیدم (sm120)
بعضیا فیلم دو ساعته تو پنج مین میبینن (sm51)