اين خراب شده مگه حساب كتاب نداره كه هي حقوق شهروندي و حقيقي من پايمال ميشه و اين اشترم چوني اواتارمو عوض ميكنه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اين خراب شده مگه حساب كتاب نداره كه هي حقوق شهروندي و حقيقي من پايمال ميشه و اين اشترم چوني اواتارمو عوض ميكنه(sm2)
شکایت میکنم ازش ... (sm120)
بد ريد بهش و كسكشلو هم بدجوري سگ شد يه پستي مثل اينكه گذاشته بوده من ميكروفونو گرفتم كه هيچ،شلوارشونم ميكشم پايين و فلانشون ميكنم و گه خورياي زيادي ولي سريع پاك كرده بابا اين حرومي واقعا مريضه نبايد ازادش گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه بسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه وكيل بودي نميذاشتي اون سري منو بن كنه(sm2)
مذاکرات به بن بست خورد ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه آزادی ، راحت باش ... (sm120)
ديدي حجت چي خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
٢٠ روز لاگ اوت كن نبينمت(sm2)نقل قول:
يعني تو ترك جديد حجت اشرف زاده رو گوش نكردي؟ شرم نميكني؟(sm25)
سفر نرو - حجت اشرف زاده
خوب بود ...