رونالدینیو خدای چیپ فوتبال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رونالدینیو خدای چیپ فوتبال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرژانتین: رومــرو؛ زابالتا، فرناندز، گارای، روخو؛ ماسکرانو، گاگو، دی ماریا؛ مسی، لاوتزی، هیگوائین
سوئیس: بنالیو؛ لیخشتاینر، شِر، جورو، رودریگز؛ اینلر، بهرامی؛ ژاکا، شکیری، مهمدی؛ درمیچ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره زیر اینهمه دست و پا دیده شدیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خیلی اختلاف...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راجع به فوتبالش حرفی نزدم من راجع به رفتاراش که واسه همه واضحه حرف زدم و گفتم من ازش بدم میاد هرکی یه نظری داره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا:همه میگن من بهترین بازیکن تاریخم اما خودم اعتقاد دارم بهتر از دی استفانو وجود نداشته (sm29)نقل قول:
(نقل به مضمون)
با اختلاف سر هرچی بحث میکنین چه با ربط چه بی ربط فقط کاکا (sm120)
حدود 400 گیگنقل قول:
ولی من به تعداد فیلمان نمینازم بالا 2 ترا فیلم اومده دستم فقط همینقدر مونده یجوایی منتخبه
من به دسته بندی و زیباایی ارشیوم میبالم (sm70)
مارادونا با اختلاف بهترین بازیکن تمام تاریخ چه قبل از میلاد مسیح چه تا قبل از ظهور امام زمان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]